Aanmelden

Aanmelden

Overweegt u om uw zoon of dochter aan te melden op Winford of wilt u alleen meer informatie over ons onderwijs? Wij helpen u graag om tot de beste keuze te komen.

Hoe ver u ook bent in uw denken of besluit, wij houden van een persoonlijke benadering. U kunt daarom in elke fase van uw besluitvorming direct contact opnemen met een van de mensen op de Winford school van uw voorkeur. En kunt u ook altijd met een directeur spreken als u dat wilt. Komt u gerust langs, wij helpen u graag met uw vraag en de deur staat altijd voor u open. Bij ons is het “elke dag Open Dag”.

Als de kennismaking positief valt en u uw zoon of dochter er over denkt de overstap naar onze school te maken, is een meeloopdag een fijne manier om de school en andere leerlingen beter te leren kennen.

Als laatste stap in het proces doen wij een startonderzoek. Onze eerste diepgaande kennismaking en het startpunt voor een voorspoedige ontwikkeling gedurende het schooljaar.

Bij de bespreking van het startonderzoek krijgt u van ons de (digitale) inschrijvingsformulieren, bepalen wij samen de startdatum en zorgen wij voor een naadloze overgang.