Open Dagen

 

Ik MAAK GRAAG EEN INDIVIDUELE AFSPRAAK

Een bezoek aan een van de Open Dagen of Inloopdagen van Winford is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dagen komt u alles te weten over onze school, onze docenten en onze maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren! 

Inloopdagen 2020/2021

Ook dit jaar organiseren wij weer inloopdagen voor onze scholen, op een inloopdag kunt u de school 'in bedrijf' zien. en zijn wij van 10.00 tot 16.00 uur open. De inloopdagen zijn op:              

  • vrijdag 11 juni 2021 

Open dagen 2020/2021 

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseren alle scholen van Winford een open dag. De scholen zijn open van 12.00 uur tot 15.00 uur. 

Als u op voornoemde data niet in de gelegenheid bent of als u de school liever “in bedrijf” wilt zien, bent u op afspraak op elk ander moment welkom: wij willen de kennismaking graag zo persoonlijk mogelijk houden en hanteren het principe van “elke dag Open Dag”. 

Vanwege de anderhalve meter maatregelen willen wij u en onze veiligheid zoveel als mogelijk waarborgen. Daarom zijn de inloopdagen in het schooljaar 2020/2021 op afspraak. U kunt zich direct aanmelden voor de Open Dag en/of inloopdag via onderstaand formulier. 

Naam ouder/verzorger
Naam kind
Uw e-mail adres
Uw telefoonnummer
Interesse school
Interesse onderwijs
Interesse klas
Interesse schooljaar
Wij komen graag naar de volgende open dag
Tijdstip
Eventuele vragen of opmerkingen