Examenonderwijs

Examenonderwijs

 

Voor elke leerling maken we een maatwerk-traject. Een heel pakket of enkele vakken, versneld of regulier, een ander profiel of andere (keuze)vakken, een hoger niveau of meerdere niveaus; bijna alles kan. Op Winford doen we alles wat nodig is om de kansen op een diploma optimaal te maken. 

Wil je geen tijd verliezen en ben je klaar voor een uitdaging? Dan is 4 en 5 havo of 5 en 6 vwo examen doen in 1 jaar echt iets voor jou! Inschrijven kan nog steeds.

Bij Winford is het behalen van het diploma een logisch gevolg van een goede voorbereiding, die bestaat uit regelmatig studeren, veel oefenen met examens en een intensieve begeleiding. Ons persoonlijke, kleinschalige onderwijs zorgt ervoor dat leerlingen echt geholpen worden als ze vragen hebben of iets moeilijk vinden. Dat geeft zelfvertrouwen, plezier en energie. Zo gaan de cijfers vanzelf omhoog en blijken leerlingen veel meer aan te kunnen dan ze op hun vorige school hebben laten zien.

Op Winford kunnen leerlingen examen doen op mavo- (vmbo-t), havo- of vwo-niveau. Dat kan versneld (2  jaar in 1), in de Topklas of met veel flexibiliteit in het vavo-onderwijs. Wij moedigen leerlingen aan om door te stromen van vmbo naar havo en van havo naar vwo, want wij hebben de condities in huis om deze missie tot een echt succes te maken.