Examentraining

Examentraining

De eindexamentraining is een belangrijk onderdeel van het Winford-eindexamenjaar. Dit gebeurt allereerst gedurende de reguliere lessen en de schoolonderzoeken, waarin veel gebruik gemaakt wordt van eindexamenopgaven. De laatste weken voor het eindexamen oefenen de leerlingen met echte, volledige eindexamens waarop zij persoonlijke en gerichte feedback krijgen.

Bovendien organiseert Winford gedurende het jaar drie tweedaagse examentrainingen. Deze trainingen worden verzorgd door Eindsprint Examentrainingen en vinden op school of een nabijgelegen Winford school plaats. De training wordt gegeven aan groepen van vijf leerlingen, zodat de training afgestemd kan worden op de individuele vraag. Vooraf vindt afstemming plaats met de eigen docent, zodat de examentrainer weet waaraan de leerling moet werken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren en gaan onze leerlingen met zelfvertrouwen het eindexamen in.

Deze zes extra lesdagen zijn voor onze leerlingen onderdeel van het lesgeld. Ook een herkansingstraining, waar hopelijk geen gebruik van gemaakt hoeft te worden, is onderdeel van ons aanbod.