Kees Jan Verplanke

Kees Jan Verplanke

“Ik ben altijd een actief en ondernemend type geweest en had moeite om mijn aandacht erbij te houden op school. Dankzij de kleine klassen op Winford kon ik mij beter concentreren en focussen. Ook de begeleiding was erg goed. De leraren op Winford gaven iedereen veel persoonlijke aandacht en dat werkte heel goed voor mij. Ik had destijds echt iemand nodig die er boven op zat…

Op Winford is mij veel discipline bijgebracht maar daarnaast is het door zijn kleinschaligheid ook een heel gezellige school. Het voelde voor mij als één grote familie. Winford heeft me niet alleen geholpen met het halen van m’n diploma.

Ik heb er vooral geleerd om mezelf te kunnen zijn en te blijven.

Ik ben nog steeds actief en ondernemend. Ik  ben eigenaar van een website waarop je kunt bieden op vrijstaande kantoor- en winkelruimtes. Winford heeft ervoor gezorgd dat ik altijd kon blijven doen wat ik het leukst vind: werken en ondernemen.”

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.