Open Dagen in juni

Open Dagen in juni

Een bezoek aan een van de Open Dagen van Winford is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Tijdens de Open dag komt u alles te weten over onze school, onze docenten en onze maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren!

Open dagen

Op 24 juni 2017 organiseren alle scholen van Winford een open dag. Al onze scholen zijn open van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Als u op deze data niet in de gelegenheid bent of als u de school liever “in bedrijf” wilt zien, bent u op afspraak op elk ander moment welkom: wij willen de kennismaking graag zo persoonlijk mogelijk houden en hanteren het principe van “elke dag Open Dag”.

Inloopdag

Wij organiseren ook nog een inloopdag voor onze scholen, op deze inloopdag kunt u de school 'in bedrijf' zien. U kunt zich inschrijven middels onderstaand formulier. De inloopdag is op vrijdag 9 juni 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle scholen zijn open.

Aanmelden voor open dag en inloopdag

Wij bieden u ook de mogelijkheid om u direct aan te melden voor de Open Dag via onderstaand formulier. U bent van harte welkom!Terug naar Nieuws Gepubliceerd: 29-05-2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
OK         Meer informatie