Winford Bilingual The Hague

Winford Bilingual The Hague

Naast onze scholen in Amsterdam en Haarlem openen we volgend schooljaar Winford Tweetalig Den Haag. Deze scholen bieden het volledige Nederlandse, Britse en IPC-curriculum aan, zodat elke leerling wordt voorbereid op zowel Nederlands als internationaal voortgezet onderwijs.

Pas uw cookie-voorkeuren aan om deze video te bekijken

We zijn verheugd om u te kunnen mededelen dat wij later dit jaar zullen starten met tweetalig basisonderwijs in Den Haag.  

Op dit moment zijn wij druk bezig om ons toekomstige schoolgebouw vorm te geven. Zodra wij u dit kunnen laten zien nodigen wij u graag uit voor en rondleiding. Ook zullen wij in het voorjaar een informatieavond organiseren voor ouders van onze toekomstige leerlingen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Hartelijke groeten,

Danielle van Pelt
Directeur Winford Bilingual Den Haag
(070) 3142888

De klassen van onze Bilingual Primary School weerspiegelen de multiculturele achtergrond van onze leerlingen. Werken, spelen en eten doen de leerlingen in gemengde leeftijdsgroepen om het gemeenschapsgevoel te versterken.

Ouders die Winford Bilingual Primary School kiezen voor hun kind hebben diverse culturele achtergronden. Soms hebben één of beiden een niet-Nederlandse achtergrond. Anderen zijn wel Nederlands en willen hun kind graag al jong onderdompelen in een internationaal georiënteerde wereld. Omdat Winford de enige particuliere school is die volledig en volwaardig tweetalig basisonderwijs aanbiedt, komen onze leerlingen niet alleen uit Amsterdam, maar ook uit de wijdere omgeving.

Het lerarenteam bestaat uit gekwalificeerde leerkrachten die Nederlands of Engels als moedertaal hebben. Naast de vereiste opleiding om les te mogen geven, heeft een groot aantal aanvullende kwalificaties, zoals die voor Remedial Teaching of Autismevriendelijke Coach. Ook hebben de meeste van onze leerkrachten ruime internationale ervaring. Zij zijn erg enthousiast om op onze unieke scholen met de leerlingen aan de slag te gaan. Voor elk kind hebben zij veel aandacht, omdat er niet meer dan twintig leerlingen in een groep zitten. En voor elke groep staan altijd twee leerkrachten, een Nederlandstalige en een Engelstalige.

Het tweetalig basisonderwijs is in Amsterdam in 2011 opgezet als aansluiting op de populaire tweetalige kinderopvang. In 2018 is deze school verdergegaan onder de paraplu van Winford. Hiermee kwam een langgekoesterde droom uit om met Winford Bilingual Primary School tweetalig onderwijs aan te bieden. Sinds 2022 is de Haarlemse 21st Century Global School ook bij Winford Bilingual Primary Schools aangesloten.

Meer informatie en de tweetalige website van Winford Bilingual - in het Nederlands
More information and the Winford Bilingual website - in English

Wilt u meer weten over Winford Bilingual The Hague?

Instromen
Kleine Klassen
Aandacht
Kaders

Bij Winford Bilingual The Hague kunt u terecht voor:

Tweetalig basisonderwijs
Tweetalig basisonderwijs