Docent Engels Winford Apeldoorn

Docent Engels Winford Apeldoorn

8 uur per week
Eerstegraads onderwijsbevoegdheid VO

Per 1 oktober 2022 zoekt Winford Apeldoorn een tijdelijke docent Engels 1e Graads, in verband met zwangerschapsverlof. De periode loopt tot 1 februari 2023. Je gaat deel uitmaken van een hecht en leuk team, in ons prachtige pand in Apeldoorn, en daarnaast van de landelijke sectie Engels met 8 collega’s. Zij staan je met raad en daad terzijde, zodat je je snel bij ons thuis voelt.
 
Je geeft les aan de 3e klas Mavo/Havo/VWO en de Havo/VWO van de bovenbouw, inclusief de examenleerlingen. Dit betekent dat je in kleine klassen gedifferentieerd lesgeeft, met veel eigen verantwoordelijkheid en een flexibele instelling. Door onze kleinschalige aanpak kun je veel aandacht schenken aan de leerbehoeften van de individuele leerlingen en zijn de lijntjes binnen het schoolteam kort. 

We verwachten van jou dat je je lessen goed plant en voorbereidt, dat je positief bent ingesteld, dat je in de les verschillende werkvormen kunt hanteren en dat je oog hebt voor de specifieke behoeften van elke leerling. Ervaring met de examenklassen is een pré.

Voel je je aangesproken? We zien je reactie heel graag tegemoet!


Neem contact met ons op