Docent Engels Amsterdam (2e graad)

Docent Engels Amsterdam (2e graad)

16 - 24 uur per week
Eerstegraads onderwijsbevoegdheid VOTweedegraads onderwijsbevoegdheid VO

Winford Amsterdam - particulier onderwijs- zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste docent Engels (zowel eerste als tweede graads bereik)

Je komt in een klein, bevlogen team en je maakt tevens deel uit van de landelijke sectie Engels van 9 collega’s. Zij staan je met raad en daad terzijde, zodat je je snel bij ons thuis voelt. Je geeft les aan de klassen in bovenbouw en enkele uren per week aan twee basisschoolklassen. Voor de bovenbouwklassen ben je vanzelfsprekend gebonden aan het PTA en de SE’s, met de steun van de lesmethode, maar in het mediadossier dat door de leerlingen wordt gevuld, kun je veel eigen inbreng kwijt.

Voor de basisschoolklassen staat voorop dat je de leerlingen op een speelse manier laat kennismaken met de Engelse taal en cultuur. Je hebt daarbij veel vrijheid om het lesprogramma in te vullen.

Lesgeven is een prachtig vak en om je daarin steeds beter en verder te ontwikkelen, maken we binnen Winford gebruik van een coachingstraject, dat als een doorlopende leerlijn je carrière vormgeeft.

Voel je je aangesproken? We zien je reactie heel graag tegemoet! Je kunt ons een e-mail sturen of vul onderstaand formulier in.


Solliciteer direct