Budi Moestadja

Budi Moestadja

 “Ik was als kind niet zo serieus. Ik wilde vooral lol hebben en hield totaal niet van studeren. Op een gegeven moment was ik van havo/vwo gezakt naar het vmbo-t. Toen ik daar ook dreigde te zakken werd het tijd voor verandering. Mijn moeder kwam met de suggestie om naar Winford (destijds ‘STEBO’) te gaan. Met behulp van Winford heb ik mijn vmbo en havo diploma weten te behalen in twee jaar!

Het even wennen om van een grote Amsterdamse school naar een kleine intieme privéschool te gaan. Ineens ging ik van een klas van 30 personen naar een klas van 5 personen. Maar ik werd enorm goed opgevangen door de leraren en de leerlingen. Hierdoor had ik het al snel naar mijn zin en was ik enorm gemotiveerd om hard te werken. 

De leraren op Winford zijn geweldig. Ze hebben veel kennis en weten deze op de juiste manier over te dragen. Ze wilden ook altijd extra moeite voor je doen als dat nodig was. De band die ik heb met de leraren op Winford is heel sterk. Het is nu bijna een jaar geleden dat ik van school ben gegaan maar ik heb nog regelmatig contact met bepaalde leraren.

Er is op Winford veel aandacht voor persoonlijke struikelblokken. Bij het eerste kennismakingsgesprek op Winford werden die meteen in kaart gebracht. Daarna  waren er regelmatig één op één gesprekken waarin je kon aankaarten waarmee je moeite of problemen had. Men doet enorm zijn best om je te helpen en ervoor te zorgen dat je hoe dan ook slaagt.

Winford heeft me geleerd dat studeren belangrijk is als je je doelen wilt bereiken. Maar ik ben er ook door gegroeid als persoon. Ik beheer nu een horecagelegenheid in Amsterdam en binnenkort komen er nog twee vestigingen bij. Hard werken loont. Dat weet ik dankzij Winford als geen ander…”

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.