Open Dagen

Open Dagen

Mogelijk heeft u in de afgelopen weken met onderwijs op afstand nog wat meer nagedacht over het beste onderwijs voor uw zoon of dochter. Wij vertellen u graag over wat wij voor u kunnen betekenen tijdens de inloopdag op vrijdag 12 juni tussen 10.00 -16.00 uur of de open dag op zaterdag 20 juni tussen 12.00 en 15.00 uur.

AANMELDEN VOOR DE OPEN DAG

Omdat wij rekening willen houden met ieders gezondheid en de richtlijnen volgen van het RIVM, maken wij graag individuele afspraken. In het aanmeldformulier maakt u een keuze voor de dag en het tijdstip dat u het beste schikt. U kunt met maximaal drie personen langs komen.
Tijdens deze afspraak vertellen wij u meer over de mogelijkheden voor uw kind en het maatwerk dat wij met ons onderwijs leveren. Ook kunt u een kijkje nemen in de school en kennismaken met een aantal collega's.

Een bezoek aan één van de open dagen of inloopdagen van Winford is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dagen komt u alles te weten over onze school, onze docenten en onze maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren!