Open Dagen

Open Dagen

Een bezoek aan een van de Open Dagen of Inloopdagen van Winford is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dagen komt u alles te weten over onze school, onze docenten en onze maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren!

Open dagen

Op zaterdag 20 januari 2018 en zaterdag 23 juni 2018 organiseren alle scholen van Winford een open dag. Al onze scholen zijn open van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Als u op deze data niet in de gelegenheid bent of als u de school liever “in bedrijf” wilt zien, bent u op afspraak op elk ander moment welkom: wij willen de kennismaking graag zo persoonlijk mogelijk houden en hanteren het principe van “elke dag Open Dag”.

Inloopdagen

Ook dit jaar organiseren wij weer inloopdagen voor onze scholen, op een inloopdag kunt u de school 'in bedrijf' zien.  De inloopdagen zijn op:

  • donderdag 15 februari 2018
  • vrijdag 15 juni 2018
Op de inloopdagen zijn wij van 10.00 tot 16.00 uur open. Al onze scholen zijn open. U kunt zich inschrijven middels onderstaand formulier.

Aanmelden voor open dag en inloopdag

Wij bieden u ook de mogelijkheid om u direct aan te melden voor de Open Dag via onderstaand formulier. U bent van harte welkom!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
OK         Meer informatie