Het Winford onderwijs

Het Winford onderwijs

Bij Winford krijgt iedere leerling volop aandacht. Door het maatwerk van onze betrokken docenten is er veel ruimte voor een persoonlijke en warme aanpak. Wij dagen de leerlingen uit, spreken ze aan op hun sterke kanten en geven ze alle benodigde vaardigheden en kennis mee. Hierdoor worstelen ze niet met hun motivatie, maar krijgen ze een blik gericht op de toekomst én zijn ze goed voorbereid op de toekomst.

Gelukkig blij kind
Basisonderwijs

Bij Winford zit uw kind in een kleine groep. Hierdoor heeft de leerkracht veel aandacht voor zijn of haar individuele ontwikkeling. Ideaal, want zo kan uw kind zich ontplooien op een tempo dat bij hem of haar past.  

Tweetalig basisonderwijs
Tweetalig basisonderwijs

Bij Winford tweetalig basisonderwijs krijgt uw kind elke dag les van een Nederlandstalige docent én een Engelstalige docent. In deze unieke multiculturele setting ontwikkelt uw kind met de Montessori-idealen van onafhankelijkheid, nieuwsgierigheid en hechte gemeenschapsvorming een sterke basis.

Vmbo Kader en TL ook wel Mavo
Vmbo-gl | vmbo-kader

Een praktische opleiding én kleine klassen waarin de docenten betrokken zijn bij uw kind als persoon en diens ontwikkeling. Winford biedt deze unieke combinatie. Hier leert uw kind op de manier die bij hem of haar past, om zo het beste in zichzelf naar boven te halen.

Klassen met 8 leerlingen gemiddeld
Vwo | havo | vmbo-tl

In het voortgezet onderwijs van Winford wordt elk kind gezien. De klassen zijn klein en de docenten betrokken bij uw kind als persoon en bij diens ontwikkeling. Uw kind voelt zich hierdoor ook gezien. En dat bevordert de motivatie en de prestaties.

Prebrugklas of groep 9
Prebrugklas

Uw kind rondt groep 8 af, maar is nog niet klaar voor de brugklas. Nog een jaar groep 8 is geen optie, maar een jaar Prebrugklas wel! Dit krachtjaar als springplank naar betere leerresultaten geeft uw kind de tijd en begeleiding die het nodig heeft.

Brugklas en Prebrugklas
Tweejarige brugklas

Uw kind de kans en de tijd geven om terecht te komen op het schoolniveau dat bij hem of haar past. Dat is wat Winford doet in de tweejarige brugklas. In een klas van gemiddeld acht leerlingen profiteert uw kind van onze gecombineerde mavo/havo/vwo-klassen.

Wiskunde les examenklas
Examenonderwijs

Natuurlijk wil uw kind slagen voor het eindexamen. Hij of zij heeft de intelligentie om dat te kunnen. Ook motivatie, vaardigheden, concentratie en zelfvertrouwen zijn onmisbaar om succesvol eindexamen te doen. In groepen van gemiddeld acht leerlingen helpt Winford uw kind deze factoren te versterken.

Examen leerling Winford
Examen 2-in-1 jaar

Een verloren examenjaar inhalen? Na het examen opstromen naar een hoger niveau, zonder een jaar opnieuw te moeten doen? Bij Winford kan dat! Het 2-in-1-pakket biedt een versneld examenjaar speciaal voor dit soort situaties.

DSC7505 1440X960
UK nationale curriculum

Wij volgen het Nederlandse nationale curriculum, het Britse nationale curriculum en het International Primary curriculum.

Ender And Martin Smiling
Nederlandse nationale curriculum

Wij volgen het Nederlandse nationale curriculum en het Britse nationale curriculum.

Pandas Looking At Their Hands
International Primary Curriculum

Wij gebruiken ook het International Primary Curriculum (IPC).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Winford?

Wij houden van een persoonlijke benadering. Wanneer u een terugbelafspraak maakt of een rondleiding aanvraagt, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Mocht u zich liever eerst inlezen, dan nodigen wij u uit om een brochure aan te vragen.

Maak een terugbelafspraak

Vraag een brochure aan

Plan een persoonlijke rondleiding