Identiteit

Identiteit

Winford gelooft dat het onderwijs beter kan. En dat het onderwijs ook beter moet omdat de eisen aan het onderwijs veranderen. Een school die veel aandacht heeft voor de individuele ontwikkeling van een leerling biedt een grote kans op succes. Want succes heeft niet alleen te maken met intelligentie, maar ook met motivatie, vaardigheden, concentratie, zelfvertrouwen en een veilige omgeving. Onze identiteit ontlenen wij voor een belangrijk deel aan de persoonlijke successen -in resultaat en persoonlijke ontwikkeling- van onze leerlingen.

De identiteit van Winford vertalen we naar vier doelen voor onze leerlingen: aantoonbare leerwinst, het plezier en de voldoening die leerlingen uit school halen, de mate waarin zij met zelfvertrouwen en zelfstandig de volgende stappen in hun leven kunnen zetten, geholpen door een gezonde dosis zelfreflectie en tot slot de manier waarop zij de wereld instappen, met een nieuwsgierige open blik, als actief wereldburger.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Winford?

Wij houden van een persoonlijke benadering. Wanneer u een terugbelafspraak maakt of een rondleiding aanvraagt, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Mocht u zich liever eerst inlezen, dan nodigen wij u uit om een brochure aan te vragen.

Maak een terugbelafspraak

Vraag een brochure aan

Plan een persoonlijke rondleiding