Wij zoeken versterking voor ons team

Wij zoeken versterking voor ons team

Als docent bij Winford kun jij je volledig focussen op jouw passie: lesgeven.

Bij Winford werken enthousiaste, betrokken en bevoegde docenten. Zij zorgen voor een heldere uitleg, een persoonlijke aanpak en hebben veel vakkennis zodat ze de lesstof goed kunnen overbrengen. Een prettige mix van ervaren en jonge docenten zorgt voor een dynamisch team dat een goede, positieve sfeer neerzet in de school.

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar onderstaande profielen. Staat jouw vacature er niet tussen, stuur dan een open sollicitatie.

Leerlingen in de les
Docent Natuurkunde Den Haag

Ben jij een gepassioneerde natuurkundedocent met een hart voor onderwijs? Winford Den Haag zoekt een enthousiaste docent natuurkunde voor ongeveer 0,4 FTE.

Leerlingen in de les
Docent Natuurkunde Utrecht

Ben jij een gepassioneerde natuurkundedocent met een hart voor onderwijs? Winford Utrecht zoekt een enthousiaste docent natuurkunde voor ongeveer 0,2 FTE.

vacature oproep
Groepsleerkracht Winford Bilingual - Den Haag

Winford Bilingual Den Haag opent binnenkort haar deuren en we zoeken een gepassioneerde onderbouw groepsleerkracht om ons te versterken.

Kindje in klas
Leerkracht basisonderwijs Onderbouw Rotterdam

Wij groeien en daardoor zijn wij steeds op zoek naar leuke collega's voor de onderbouw in Rotterdam

Kindje in klas
Leerkracht basisonderwijs

Wij groeien en daardoor zijn wij steeds op zoek naar leuke collega's

Leerlingen met hun lerares
Open Sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Als er geen vacature is en je toch interesse hebt, volg dan deze link om je informatie achter te laten.