Ons team

Ons team

Ons directieteam

Voor ouder en leerling is een duidelijk en toegankelijk aanspreekpunt op school van groot belang. Daarom heeft elke school een directeur met een eigen managementteam, een coördinator voor de onderbouw en de bovenbouw van het voorgezet onderwijs en een coördinator voor de basisschool. Tegelijkertijd hebben de meeste schooldirecteuren ook een landelijk takenpakket. Dit bevordert de samenwerking, versterkt de competenties en houdt de organisatie efficiënt.
Als directie proberen wij laagdrempelig te werken; makkelijk toegankelijk voor zowel leerlingen, ouders, als docenten. En daarom hebben wij allemaal dagelijks contact met onze leerlingen en combineren we leidinggeven als het even kan met lesgeven.

Onze docenten

Op Winford werken energieke, betrokken en bevoegde docenten. Een prettige mix van ervaren en jonge docenten zorgt voor een dynamisch team, dat een positieve sfeer op school neerzet. En dat is in deze tijd niet zo makkelijk te realiseren.

Docenten vertellen waarom zij zo graag werken bij Winford.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Winford?

Wij houden van een persoonlijke benadering. Wanneer u een terugbelafspraak maakt of een rondleiding aanvraagt, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Mocht u zich liever eerst inlezen, dan nodigen wij u uit om een brochure aan te vragen.

Maak een terugbelafspraak

Vraag een brochure aan

Plan een persoonlijke rondleiding

Kaders
Zelfvertrouwen
Beleid
Samenhang