Toekomstbestendig Ondernemen

Toekomstbestendig Ondernemen

Winford streeft naar maatschappelijk verantwoord en toekomstbestendig ondernemen (ESG = Environmental, Social & Governance). Vanwege de maatschappelijk functie van ons onderwijs streven wij een aantal uiteenlopende doelen na:

  • Wij maken in ons curriculum uitdrukkelijk ruimte voor onderwijs in en actieve discussies over klimaat, milieu, voeding, stimulerende middelen en beweging.
  • Wij stimuleren onze leerlingen om nieuwsgierig te zijn naar en te praten over de gebeurtenissen op het wereldtoneel, alsmede het krijgen van (werk)ervaring in het buitenland.
  • Wij stimuleren een actieve burgerschapshouding bij onze leerlingen, door de Grondwet en democratische rechtsstaat te bespreken en kennis en respect bij te brengen voor verschillen in godsdienst, politieke gezindheid, afkomst, geslacht en het voorbeeld te geven in gelijke behandeling van al onze leerlingen en collega’s.
  • Wij streven naar een zo laag mogelijke ‘footprint’ door samen te werken met onze verhuurders in de verduurzaming van onze gebouwen en door een actieve stimulering van openbaar vervoer of fiets
  • Als maatschappelijke onderneming streven wij geen winstmaximalisatie na, maar een duurzaam rendement van 5-7% van de omzet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Winford?

Wij houden van een persoonlijke benadering. Wanneer u een terugbelafspraak maakt of een rondleiding aanvraagt, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Mocht u zich liever eerst inlezen, dan nodigen wij u uit om een brochure aan te vragen.

Maak een terugbelafspraak

Vraag een brochure aan

Plan een persoonlijke rondleiding