Particulier Basisonderwijs van Winford

Particulier Basisonderwijs van Winford

De lessen van onze basisschool gaan online door!

Zoals elke school in Nederland heeft ook Winford door de Corona crisis de overgang moeten maken naar online onderwijs. Directeur Marc Peters is trots op de manier waarop leerlingen, leraren en ouders de omschakeling hebben gemaakt.

Lees hier het interview met Marc Peters

Ook nu zijn we bereikbaar voor u!

We begrijpen dat u ook in de huidige situatie nadenkt over het onderwijs van uw zoon of dochter. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een online afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

  

Winford wil een kind laten schitteren met zijn eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze basissschool om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

Nieuw!

Winford tweetalig basisonderwijs in Amsterdam en vanaf 1 augustus 2019 zijn wij ook gestart met voortgezet onderwijs in Breda.