Welkom bij Winford Basisonderwijs

Welkom bij Winford Basisonderwijs

Open Dag

Op vrijdag 15 februari organiseren wij een inloopdag tussen 10.00 en 16.00 uur. U kunt deze dag de school "in bedrijf" zien, onze leerlingen hebben dan gewoon les. U en uw zoon of dochter mogen een kijkje nemen in de klas en u kunt kennismaken met de leerlingen, leerkrachten en schoolleiding. U kunt zich hier aanmelden voor deze dag.

Over Winford

Winford wil een kind laten schitteren met de eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze school om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt

Winford heeft particuliere scholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

Ook dit jaar organiseren wij weer open dagen en inloopdagen op onze scholen, klik hier voor meer informatie over de data van dit schooljaar.