Welkom bij Winford Basisonderwijs

Welkom bij Winford Basisonderwijs

Winford wil een kind laten schitteren met de eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze school om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt

Open Dagen en Inloopdagen

Op 27 januari en op 17 februari 2017 organiseren wij van 10:00 tot 16:00 uur inloopdagen op al onze scholen. Op deze dagen kunnen u en uw zoon of dochter onze scholen echt in bedrijf zien. Daarnaast is de directeur beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en een rondleiding te geven.

Klik hier voor meer informatie over onze inloopdagen.

Mochteu geen gelegenheid hebben op bovenstaande data onze school te bezoeken, dan kunt u uiteraard met ons een afspraak maken. Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
OK         Meer informatie