Particulier Basisonderwijs van Winford

Particulier Basisonderwijs van Winford

Papa en mama, dank je wel!

Haal het beste uit jezelf op school én thuis.

Open dagen bij Winford

Een bezoek aan één van de open dagen of inloopdagen van Winford is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dagen komt u alles te weten over onze school, onze docenten en onze maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren! 

Dit schooljaar organiseren wij nog een inloopdag en een open dag, op een inloopdag kunt u de school 'in bedrijf' zien. 
U bent op de inloopdag van harte welkom op vrijdag 11 juni tussen 10.00 tot 16.00 uur en op de open dag op zaterdag 19 juni tussen 12.00 en 15.00 uur.

AANMELDEN VOOR DE OPEN DAGEN

Aanmelden voor de open dag

Over ons

Winford wil een kind laten schitteren met zijn eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze basissschool om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

BEL MIJ TERUG

STUUR MIJ EEN BROCHURE

RONDLEIDING AANVRAGEN