Particulier Basisonderwijs van Winford

Particulier Basisonderwijs van Winford

Open dagen bij Winford

Een bezoek aan onze open dagen is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dag komt u alles te weten over onze school, onze docenten en maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren.

U bent van harte welkom op zaterdag 16 januari tussen 12.00 en 15.00 uur of vrijdag 12 februari tussen 10.00 en 16.00 uur Aanmelden voor de open dag kan via onderstaande link.

AANMELDEN VOOR DE INLOOPDAG

Maakt u liever een online afspraak? Wij vertellen u graag meer over wat wij voor uw zoon of dochter kunnen betekenen.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Aanmelden voor de open dag

BEL MIJ TERUG

STUUR MIJ EEN BROCHURE

RONDLEIDING AANVRAGEN

Vmbo kader en gemengd

Nieuw in Apeldoorn, Arnhem en Rotterdam; Vmbo kader en gemengd, hier vindt u meer informatie.

Over ons

Winford wil een kind laten schitteren met zijn eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze basissschool om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

Papa en mama, dank je wel!

Haal het beste uit jezelf op school én thuis.