Particulier Basisonderwijs van Winford

Particulier Basisonderwijs van Winford

Kennismaken met Winford

Er zijn nog enkele plekken vrij voor komend schooljaar. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw zoon of dochter te bespreken. Wanneer u het onderstaande formulier invult, dan zal één van onze collega's contact met u opnemen om een afspraak te maken, aan het begin of aan het einde van de schoolvakantie.

BEL MIJ TERUG

Vmbo kader en gemengd

Nieuw in Apeldoorn, Arnhem en Utrecht; Vmbo kader en gemengd, hier vindt u meer informatie.

De lessen van onze basisschool zijn weer volledig begonnen!

Zoals elke school in Nederland heeft ook Winford door de Corona crisis de overgang moeten maken naar online onderwijs. Directeur Marc Peters is trots op de manier waarop leerlingen, leraren en ouders de omschakeling hebben gemaakt. Gelukkig kunnen de leerlingen nu weer naar school en naast leren ook weer het zo belangrijke sociale gedeelte oppakken.

Lees hier het interview met Marc Peters

En zo ervaren onze leerlingen en ouders het afstandsonderwijs

‘Die overgang is eigenlijk heel natuurlijk gegaan. Op zondag 15 maart kregen we het bericht dat de scholen gingen sluiten. Toevallig hadden we 2 weken ervoor een informatie avond gehad over afstandsonderwijs. Die informatie konden we dus meteen in de praktijk brengen. In dat opzicht stond Winford dus al in de startblokken.' Lees hier meer over de ervaringen.

Hoe bereidt Winford zich voor op het nieuwe ‘1,5 meter onderwijs’? 

Op dinsdag 11 mei gaan de basisscholen weer open. Voorwaarde is dat scholen zich houden aan de 1,5 meter richtlijnen van de overheid. Terwijl de leerlingen vakantie vieren wordt er bij Winford hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de scholen er straks klaar voor zijn. Aan het woord Danielle Derkse, directeur Winford Arnhem. Lees hier het interview.

STUUR MIJ EEN BROCHURE  BEL MIJ TERUG

Over ons

Winford wil een kind laten schitteren met zijn eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze basissschool om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

Papa en mama, dank je wel!

Haal het beste uit jezelf op school én thuis.