Particulier Basisonderwijs van Winford

Particulier Basisonderwijs van Winford

Papa en mama, dank je wel!

Haal het beste uit jezelf op school én thuis.


Brugklas en prebrugklas kennismakingsdagen

Een spannende tijd breekt aan, uw zoon of dochter gaat de stap maken naar het voortgezet onderwijs. U speelt als ouder een belangrijke rol in de schoolkeuze van uw kind. Zeker dit jaar is dat nog eens een stuk lastiger, heeft uw zoon of dochter wellicht wat achterstand opgelopen en kunt u zich vinden in het advies?

Voor veel kinderen is de keuze wel duidelijk, maar er is altijd een aantal kinderen voor wie de keuze lastiger is. En soms zoekt u een school die door persoonlijke aandacht en kleinschaligheid uw zoon of dochter beter in staat stelt zich verder te ontplooien. In dat geval kan Winford de juiste school zijn.

AANMELDEN VOOR DE (PRE) BRUGKLAS KENNISMAKING

Open dagen bij Winford

Een bezoek aan onze open dagen is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dag komt u alles te weten over onze school, onze docenten en maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren.

Vrijdag 11 juni tussen 10.00 en 16.00 uur en zaterdag 19 juni tussen 12.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom op één van onze scholen. Aanmelden voor de inloopdag kan via onderstaande link.

AANMELDEN VOOR DE INLOOPDAG

Maakt u liever een online afspraak? Wij vertellen u graag meer over wat wij voor uw zoon of dochter kunnen betekenen.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Aanmelden voor de open dag

Over ons

Winford wil een kind laten schitteren met zijn eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze basissschool om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

BEL MIJ TERUG

STUUR MIJ EEN BROCHURE

RONDLEIDING AANVRAGEN