Particulier Basisonderwijs van Winford

Particulier Basisonderwijs van Winford

Open dagen

Op vrijdag 11 februari bent u, samen met uw zoon of dochter, van harte welkom op de open dag. U kunt kennismaken met leerlingen en docenten en de fijne sfeer op onze school zelf ervaren.

Aanmelden voor de open dag

Aanmelden voor de open dag

De (pre)brugklas kennismaking

Lijkt het uw zoon of dochter leuk om kennis te maken met onze (pre)brugklas, dan nodigen wij hem of haar graag uit voor de kennismakingsdag. Proef, ruik, zie en hoor hoe het ECHT is op Winford! Uw zoon of dochter maakt kennis met de vakken, nieuwe klasgenoten en met een aantal docenten. Bovendien is er ruimte voor leuke activiteiten in en om school.

U kunt uw zoon of dochter hieronder aanmelden voor één van de volgende kennismakingsdagen en scholen;

AANMELDEN VOOR KENNISMAKING

Over ons

Winford wil een kind laten schitteren met zijn eigen talenten, zodat het van daaruit een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld om zich heen. Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze basissschool om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief en sociaal/persoonlijk niveau. Met ons onderwijs leggen we een basis waarmee uw kind na het doorlopen van de basisschool alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt. Uitstekende taal- en rekenvaardigheden, en een goede aansluiting bij voortgezet onderwijs is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

BEL MIJ TERUG

STUUR MIJ EEN BROCHURE

RONDLEIDING AANVRAGEN