Open Dagen

Open Dagen

Een bezoek aan een van de Open Dagen of Inloopdagen van Winford is misschien wel de beste manier om een goed beeld te krijgen van ons onderwijs. Op deze dagen komt u alles te weten over onze school, onze docenten en onze maatwerkoplossingen. Een mooie kans om de positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf te ervaren! 

Open dagen 2018/2019 

Op zaterdag 19 januari 2019 en op zaterdag 22 juni 2019 organiseren alle scholen van Winford een open dag. Al onze scholen zijn open van 12.00 uur tot 15.00 uur. 

Als u op voornoemde data niet in de gelegenheid bent of als u de school liever “in bedrijf” wilt zien, bent u op afspraak op elk ander moment welkom: wij willen de kennismaking graag zo persoonlijk mogelijk houden en hanteren het principe van “elke dag Open Dag”. 

Inloopdagen 

Ook dit jaar organiseren wij weer inloopdagen voor onze scholen, op een inloopdag kunt u de school 'in bedrijf' zien.  De inloopdagen zijn op:

  • vrijdag 23 november 2018
  • vrijdag 15 februari 2019 (m.u.v. onze school in Amsterdam)
  • vrijdag 14 juni 2019 

Op de inloopdagen zijn wij van 10.00 tot 16.00 uur open. Al onze scholen zijn open. U kunt zich inschrijven middels onderstaand formulier. 

Aanmelden voor open dag en inloopdag 

Wij bieden u ook de mogelijkheid om u direct aan te melden voor de Open Dag via onderstaand formulier. U bent van harte welkom! 

Let op! Als het formulier niet verstuurd wordt, heeft u mogelijk de verplichte velden niet ingevoerd.