Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Particuliere school met begeleiding op maat

Bij Winford krijgt iedere leerling volop aandacht. Door het maatwerk van onze betrokken docenten is er veel ruimte voor een persoonlijke en warme aanpak. Wij dagen de leerlingen uit, spreken ze aan op hun sterke kanten en geven ze alle benodigde vaardigheden en kennis mee. Hierdoor worstelen ze niet met hun motivatie, maar krijgen ze een blik gericht op de toekomst én zijn ze goed voorbereid op de toekomst.

Geen tas vol met huiswerk
Veel aandacht voor studievaardigheid
Warme aanpak

De 4 pijlers van ons onderwijs


Kleine klassen

1. Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Kleinschaligheid is de belangrijkste pijler van ons succes. Dankzij onze kleine klassen van gemiddeld 8 leerlingen kunnen onze docenten echt leerlinggericht lesgeven. De lesinhoud wordt afgestemd op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Persoonlijk onderwijs wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer die de concentratie en het zelfvertrouwen vergroten.

Particulier onderwijs
Particulier onderwijs
Maatwerk

2. Goed aansluitend onderwijs

Bij Winford vinden wij het essentieel dat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit op de leerbehoeftes van de leerling. Bij nieuwe leerlingen beginnen we met een startonderzoek zodat we een vakkenpakket, een niveau en een tempo op maat kunnen aanbieden. Vervolgens stemmen onze docenten de lessen heel gericht af op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Dit doen ze doorlopend gedurende de hele studie.

Veel aandacht voor studievaardigheid

3. Meer rendement uit talenten

Leerlingen halen veel meer rendement uit hun talent als ze zich een goede studie-aanpak eigen maken. Winford besteedt veel aandacht aan de juiste technieken en attitudes om te komen tot optimale studieresultaten:

  • Het volgens een duidelijke structuur opbouwen en ordenen van de kennis
  • Het grondig kunnen analyseren en samenvatten van teksten
  • Het scheiden van hoofd- en bijzaken

Deze studietechnieken komen ook in het vervolgonderwijs erg goed van pas.

Particulier onderwijs
Particulier onderwijs
Heldere structuur

4. Duidelijke afspraken en kaders

Het onderwijs op Winford wordt gegeven in een heldere structuur en duidelijke kaders. Er is bijna geen lesuitval en er liggen duidelijke afspraken tussen de school en de leerlingen over op tijd komen, huiswerk maken en het gedrag. De leerlingen weten precies wat er van ze verwacht wordt. Zo creëren wij een sfeer van plezier, respect en vertrouwen. Deze goede sfeer zorgt voor een positief studieklimaat waarin presteren de norm is.

 

Meer informatie?

Terug bellen Als u geïnteresseerd bent in onze scholen en de mogelijkheden van particulier onderwijs bij Winford, dan bellen wij u graag terug. Bel mij terug
Brochure sturen Wilt u kennis maken met onze scholen? We sturen u graag een brochure, zodat u thuis op het gemakje de mogelijkheden kunt bekijken. Stuur mij een brochure
Rondleiding aanvragen Bij Winford kunt u altijd een rondleiding krijgen door een van onze scholen. We nemen graag de tijd voor al uw vragen. Rondleiding aanvragen