Nederlandse nationale curriculum

Nederlandse nationale curriculum

Wij volgen het Nederlandse nationale curriculum en het Britse nationale curriculum.

Curriculum

De Winford Basisschool voor Tweetalig Onderwijs is een Nederlandse school en het Nederlandse curriculum vormt de basis. Wij hebben een uniek curriculum samengesteld waarin het Engelse curriculum zij aan zij loopt met het Nederlandse curriculum. We gebruiken het Internationale Primaire Curriculum (IPC) om de twee onderwijsprogramma’s thematisch met elkaar te verbinden.

Onze manier van werken, waarin de leerlingen de hele dag blootgesteld worden aan zowel het Engels als het Nederlands, stelt hen in staat om gemakkelijk van de ene naar de andere taal over te schakelen. Onze benadering is erop gericht te garanderen dat leerlingen, die wij vanaf groep 1 onder onze hoede hebben gehad, over kunnen stappen op elke Nederlandse of internationale school voor Voortgezet Onderwijs op elk niveau.

Onze Nederlandse taalmethode is Veilig Leren Lezen en onze Engelse methode is Oxford.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Winford?

Wij houden van een persoonlijke benadering. Wanneer u een terugbelafspraak maakt of een rondleiding aanvraagt, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Mocht u zich liever eerst inlezen, dan nodigen wij u uit om een brochure aan te vragen, deze ontvangt u digitaal en per post van ons.

Maak een terugbelafspraak

Vraag een brochure aan

Plan een persoonlijke rondleiding

Zelfvertrouwen
Resultaten
Talent
Kleine Klassen