Groepsleerkracht Winford Bilingual - Den Haag

Groepsleerkracht Winford Bilingual - Den Haag

16 - 32 uur per week
Onderwijsbevoegdheid PO

Ben jij een gepassioneerde leerkracht die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij deel uitmaken van een uniek tweetalig onderwijsprogramma en aan de wieg staan van een nieuwe school? Dan is dit jouw kans! Winford Bilingual Den Haag opent op 13 mei aanstaande haar deuren en wij zijn op zoek naar een enthousiaste onderbouw groepsleerkracht om ons team te versterken.

Als onderbouw groepsleerkracht bij Winford Bilingual Den Haag werk je samen met een Engelstalige leerkracht en sta je voor een klas van maximaal 20 leerlingen. Ons tweetalige onderwijsprogramma is uniek en biedt leerlingen een inspirerende leeromgeving waarin ze zowel het Nederlands als het Engels vloeiend kunnen leren spreken en begrijpen.

Als onderdeel van ons dynamische team zul je deel uitmaken van de start van iets nieuws binnen een gevestigde organisatie. Dit betekent dat je een belangrijke rol zult spelen in het vormgeven van ons curriculum, het creëren van een stimulerende leeromgeving en het opbouwen van sterke relaties met onze leerlingen en hun ouders.

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde PABO-opleiding
  • Affiniteit met tweetalig onderwijs
  • Enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een inspirerende leeromgeving
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben jij klaar om samen met ons het verschil te maken in het onderwijs? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen via onderstaand formulie. We kijken uit naar jouw sollicitatie!


Solliciteer direct