Scholen

Scholen

Winford Breda Nieuw!
Winford Breda is gestart met voortgezet onderwijs in Breda. Naast MAVO, (VMBO-T), HAVO en VWO wordt er ook VMBO Kader/Gemengd aangeboden. Uniek voor Nederland is de tweejarige brugklas en het maatwerkdiploma. 
Bekijk meer over ons nieuwe initiatief op de website van Winford Academy Breda.

Winford heeft acht particuliere scholen voor voortgezet onderwijs in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Onze scholen worden niet door de overheid bekostigd. De Winford-scholen vallen onder de Winford Holding, samen met de scholen voor basisonderwijs van Winford. Al onze Winford scholen zijn erkend en geregistreerd bij de overheid, met een zogenaamd BRIN nummer. Dat betekent dat leerplichtige kinderen op onze school onderwijs mogen volgen en onze scholen voldoen aan de kwaliteitseisen die de overheid aan het onderwijs stelt.

Winford Voortgezet Onderwijs leidt op voor het diploma vmbo-TL (mavo), havo en vwo. Deze diploma’s geven toegang tot het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs. Sinds 2019 leiden wij in Breda ook op voor VMBO Kader/Gemengd op onze school in Breda.