Winford Amsterdam

Winford Amsterdam

Winford particuliere basisschool Amsterdam verzorgt particulier basisonderwijs. Daarnaast bieden wij ook voortgezet onderwijs in Amsterdam.

Winford Amsterdam is gevestigd in een klein, sfeervol pand. Het kreeg het al snel naam in Oud Zuid als een warme school waar leerlingen onder strakke begeleiding de weg naar boven in hun schoolcarrière weer te pakken wisten te krijgen. De locatie is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige school, maar je voelt nog steeds de roots: persoonlijk en direct onderwijs met veel aandacht voor studievaardigheden.

In 2009 is de school wegens de snelle groei van het leerlingenaantal verhuisd naar een mooie schoollocatie in de Speerstraat (Oud Zuid). Het geheel gerenoveerde gebouw in de stijl van de Amsterdamse School ademt een lichte en levendige sfeer. Het team bestaat uit een kern van “oudgedienden” en nieuwere docenten, die elkaar goed aanvoelen en gebruik maken van de “korte lijntjes” binnen de school. Op die manier is het steeds voor iedereen duidelijk wat er speelt en wat er moet gebeuren.

- Hester Stekelenburg
Directeur Winford Amsterdam
Bent u geïnteresseerd of uw mogelijkheden aan het verkennen?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

De 5 pijlers
van ons particulier basisonderwijs in Amsterdam


Winford gelooft dat het basisonderwijs beter kan en moet omdat de wereld verandert. Een kind dat bij Winford de basisschool door­loopt, ontwikkelt een mooi pakket aan kennis, inzicht en vaardigheden en is goed voorbereid op het vervolgonder­wijs. Bij Winford Amsterdam haalt elk kind het beste uit zichzelf en dat resulteert vaak in een niveau hoger dan op de reguliere school.

 
Kleine lesgroepen

1. Kleinschalig en persoonlijk particulier basisonderwijs

Dankzij onze kleine klassen van 6 tot 12 leerlingen kunnen onze leerkrachten echt leerlinggericht lesgeven. Zij stemmen de lesinhoud af op de individuele vaardigheden, want er is ruimte voor een 1­op­1 begeleiding van elke afzonderlijke leerling. Zo ervaart het kind ons onder­wijs als heel persoonlijk en heerst er in de lessen een rustig en ontspannen klimaat.

Particuliere school Amsterdam
Veel persoonlijke aandacht

2. Goed aansluitend privé onderwijs

Particulier onderwijs Amsterdam

Op Winford wordt uw zoon of dochter écht gezien en herkennen we zijn of haar kwaliteiten. Wij maken voor elk kind een persoonlijk ontwikkel­plan vanuit het eigen niveau met het juiste en bijpassende leertraject. Dit plan wordt regelmatig met uw kind en met u doorgespro­ken zodat u steeds op de hoogte bent van de voortgang en ontwikkeling.

Een grote leeropbrengst

3. Grote stappen maken

Op Winford hechten wij veel waarde aan een goede beheersing van de Nederlandse taal en rekenvaardigheden. Daarnaast besteden wij uit­ gebreid aandacht aan Engels en een brede alge­mene ontwikkeling. Door de persoonlijke aandacht zien wij veel kinderen grote stappen maken in hun cognitieve ontwikkeling.

Winford particuliere middelbare school
Optimaal schooladvies

4. Leerlingen krijgen vertrouwen bij Winford Amsterdam

Winford prive school Amsterdam met prive onderwijs Amsterdam

Winford helpt uw kind in de voorbereiding naar het schooladvies. Onze leerlingen groeien naar een optimale Eindtoets­score met ver­trouwen in de eigen capaciteiten en zonder de verstorende factoren van druk en stress.

Een deskundige leerkracht en maatwerk in lesmethoden

5. Goed aansluitend onderwijs

Leren vindt bij ons altijd plaats onder de vakkundige begeleiding van een gemotiveerde en betrok­ken leerkracht die de kinderen helpt hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Omdat wij maatwerk bieden voor uw kind, werken we met meerdere methodes en materialen. Ook komen we tegemoet aan de speciale leerbehoeften van leerlingen met dyslexie of dyscalculie of van leerlingen die hoogbegaafd zijn.

Winford particuliere basisschool
 

Meer informatie?

Terug bellen
Als u geïnteresseerd bent in onze basisschool en de mogelijkheden van particulier onderwijs bij Winford, dan bellen wij u graag terug.
Brochure sturen
Wilt u kennis maken met onze basisscholen? We sturen u graag een brochure, zodat u thuis op het gemakje de mogelijkheden kunt bekijken.
Rondleiding aanvragen
Bij Winford kunt u altijd een rondleiding krijgen door onze basisschool. We nemen graag de tijd voor al uw vragen.