Winford Arnhem

Winford Arnhem

Winford particuliere basisschool Arnhem verzorgt particulier basisonderwijs. Daarnaast bieden wij ook voortgezet onderwijs in Arnhem.

Wij zijn verhuisd! Vanaf 4 januari 2021 geven wij (online) les in het nieuwe schoolpand aan de Izaak Evertslaan 1 in Arnhem. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen, daarvoor maken we graag een afspraak.
Bent u nu al nieuwsgierig, neem dan hieronder vast een kijkje;

Ons kundig en betrokken personeel, onze enthousiaste groep leerlingen samen met de prachtige school op loopafstand van het Centraal Station; het is een greep uit het onderscheidend vermogen van Winford Arnhem. Winford Arnhem heeft een prominente plaats in het onderwijslandschap van de regio Arnhem-Nijmegen. Door ons maatwerk in leertrajecten en veel individuele aandacht van de leraren weten steeds meer ouders en leerlingen de weg naar onze school te vinden.

Ons monumentale pand biedt de juiste atmosfeer en uitstekende mogelijkheden om onze leerlingen het onderwijs en de aandacht te geven die ze nodig hebben. Ons team van enthousiaste medewerkers verstaat de kunst om leerlingen op hun gemak te stellen en op te leiden tot het gewenste niveau. Iedere leerling heeft zijn eigen uitdaging en dit wordt als zodanig herkend en gewaardeerd. Door de kleinschaligheid en persoonlijke sfeer vinden leerlingen snel hun draai en bloeien weer helemaal op. Vaak staan ze zelf verbaasd over hun eigen mogelijkheden. Ook oud-leerlingen weten ons later nog regelmatig te vinden en komen graag nog even bijkletsen over hun tijd op Winford.

Onze medewerkers en leerlingen werken met veel inzet en plezier naar een ambitieus einddoel: de lat ligt hoog, aandacht is onze kracht. U bent van harte welkom om kennis te komen maken!

- Danielle Derkse
Directeur Winford Arnhem
Bent u geïnteresseerd of uw mogelijkheden aan het verkennen?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

De 5 pijlers
van ons particulier basisonderwijs in Arnhem


Winford gelooft dat het basisonderwijs beter kan en moet omdat de wereld verandert. Een kind dat bij Winford de basisschool door­loopt, ontwikkelt een mooi pakket aan kennis, inzicht en vaardigheden en is goed voorbereid op het vervolgonder­wijs. Bij Winford Arnhem haalt elk kind het beste uit zichzelf en dat resulteert vaak in een niveau hoger dan op de reguliere school.

 
Kleine lesgroepen

1. Kleinschalig en persoonlijk particulier basisonderwijs

Dankzij onze kleine klassen van 6 tot 12 leerlingen kunnen onze leerkrachten echt leerlinggericht lesgeven. Zij stemmen de lesinhoud af op de individuele vaardigheden, want er is ruimte voor een 1­op­1 begeleiding van elke afzonderlijke leerling. Zo ervaart het kind ons onder­wijs als heel persoonlijk en heerst er in de lessen een rustig en ontspannen klimaat.

Particuliere school Arnhem
Veel persoonlijke aandacht

2. Goed aansluitend privé onderwijs

Particulier onderwijs Arnhem

Op Winford wordt uw zoon of dochter écht gezien en herkennen we zijn of haar kwaliteiten. Wij maken voor elk kind een persoonlijk ontwikkel­plan vanuit het eigen niveau met het juiste en bijpassende leertraject. Dit plan wordt regelmatig met uw kind en met u doorgespro­ken zodat u steeds op de hoogte bent van de voortgang en ontwikkeling.

Een grote leeropbrengst

3. Grote stappen maken

Op Winford hechten wij veel waarde aan een goede beheersing van de Nederlandse taal en rekenvaardigheden. Daarnaast besteden wij uit­ gebreid aandacht aan Engels en een brede alge­mene ontwikkeling. Door de persoonlijke aandacht zien wij veel kinderen grote stappen maken in hun cognitieve ontwikkeling.

Winford particuliere middelbare school
Optimaal schooladvies

4. Leerlingen krijgen vertrouwen bij Winford Arnhem

Winford prive school Arnhem met prive onderwijs Arnhem

Winford helpt uw kind in de voorbereiding naar het schooladvies. Onze leerlingen groeien naar een optimale Eindtoets­score met ver­trouwen in de eigen capaciteiten en zonder de verstorende factoren van druk en stress.

Een deskundige leerkracht en maatwerk in lesmethoden

5. Goed aansluitend onderwijs

Leren vindt bij ons altijd plaats onder de vakkundige begeleiding van een gemotiveerde en betrok­ken leerkracht die de kinderen helpt hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Omdat wij maatwerk bieden voor uw kind, werken we met meerdere methodes en materialen. Ook komen we tegemoet aan de speciale leerbehoeften van leerlingen met dyslexie of dyscalculie of van leerlingen die hoogbegaafd zijn.

Winford particuliere basisschool
 

Meer informatie?

Terug bellen
Als u geïnteresseerd bent in onze basisschool en de mogelijkheden van particulier onderwijs bij Winford, dan bellen wij u graag terug.
Brochure sturen
Wilt u kennis maken met onze basisscholen? We sturen u graag een brochure, zodat u thuis op het gemakje de mogelijkheden kunt bekijken.
Rondleiding aanvragen
Bij Winford kunt u altijd een rondleiding krijgen door onze basisschool. We nemen graag de tijd voor al uw vragen.