Arnhem

Arnhem

Ons kundig en betrokken personeel, onze enthousiaste groep leerlingen samen met het prachtige pand op een centrale ligging pal naast Arnhem CS; het is een greep uit het onderscheidend vermogen van Winford Arnhem.

Winford Arnhem heeft een prominente plaats in het onderwijslandschap van de regio Arnhem-Nijmegen. Zeker nadat er sinds september 2015 ook een particuliere basisschool is gestart, als enige in de wijde omtrek. Door ons maatwerk in leertrajecten en veel individuele aandacht van de docenten weten steeds meer ouders en leerlingen de weg naar onze school te vinden.

Ons monumentale pand in het hart van het recentelijk nieuw ingerichte stationsgebied van Arnhem biedt de juiste atmosfeer en uitstekende mogelijkheden om onze leerlingen het onderwijs en de aandacht te geven die ze nodig hebben. Ons team van enthousiaste medewerkers verstaat de kunst om leerlingen op hun gemak te stellen en op te leiden tot het gewenste niveau. Iedere leerling heeft zijn eigen uitdaging en dit wordt als zodanig herkend en gewaardeerd. Door de kleinschaligheid en persoonlijke sfeer vinden leerlingen snel hun draai en bloeien weer helemaal op. Vaak staan ze zelf verbaasd over hun eigen mogelijkheden. Ook oud-leerlingen weten ons later nog regelmatig te vinden en komen graag nog even bijkletsen over hun tijd op Winford.

Onze medewerkers en leerlingen werken met veel inzet en plezier naar een ambitieus einddoel: de lat ligt hoog, aandacht is onze kracht. U bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Danielle Derkse
Directeur Winford Arnhem

Willemsplein 21
6811 KB Arnhem

Tel: 026-744 0059