Faalangst

Faalangst, oefening baart kunst

Kennismaken

Faalangst is naast dyslexie een vaak genoemde reden voor een leerling om voor Winford te kiezen. Onze docenten helpen uw kind zelfvertrouwen op te bouwen of te vergroten door veel aandacht te geven in de kleine klassen, rust en structuur te bieden en te helpen bij het maken van een goede studieplanning. Daarnaast is er aandacht voor de sociaal-emotionele kant. Stap voor stap helpen we uw kind met onder andere succeservaringen de zelfstandigheid te vergroten. Ook onze aanpak van toetsen wordt daarop afgestemd.

Als dat niet voldoende helpt, organiseren we een speciale faalangst-reductietraining voor leerlingen die veel last hebben van faalangst bij toetsen. Winford particulier onderwijs helpt uw kind stap voor stap.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen

Veel aandacht voor studievaardigheid

Leerlingen halen veel meer rendement uit hun talent als ze zich een goede studie-aanpak eigen maken. Winford besteedt veel aandacht aan de juiste technieken en attitudes om te komen tot optimale studieresultaten. Planningsvaardigheden en het volgens een duidelijke structuur opbouwen en ordenen van de kennis spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast is het grondig analyseren en samenvatten van teksten en het scheiden van hoofd- en bijzaken een vast onderdeel in alle lessen. Deze studietechnieken komen ook in het vervolgonderwijs erg goed van pas.

Zelfvertrouwen
Kleine Klassen
Aandacht
Persoonlijk

De positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf ervaren?