Instromen bij Winford

Instromen bij Winford

Kennismaken

Of uw kind nu aan het begin van zijn of haar onderwijstraject staat of op zoek is naar nieuwe mogelijkheden, u bent altijd welkom bij Winford. Onze school staat open voor leerlingen van alle leeftijden en achtergronden en we zijn er om te helpen bij de groei en het leren op de manier die het beste bij uw kind past.

Bij Winford weten we dat iedere leerling uniek is en zijn of haar eigen tempo heeft. Daarom bieden we flexibele instroommogelijkheden die passen bij de behoeften en interesses van uw kind. Of u nu op zoek bent naar basisonderwijs, voortgezet onderwijs of extra begeleiding, we hebben programma's en docenten die klaarstaan om uw kind te ondersteunen.

Hier zijn enkele redenen waarom Winford een goede keuze is voor ouders die op zoek zijn naar instroommogelijkheden:

  1. Persoonlijke aandacht: Bij Winford hechten we veel waarde aan kleine klassen en persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat uw kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft om te groeien en te leren in een klas van gemiddeld 8 en maximaal 12 leerlingen.
  2. Flexibiliteit: Of u nu aan het begin van het schooljaar wilt beginnen, middenin het jaar, of op een ander moment, bij Winford passen we ons aan op de behoefte van uw kind.
  3. Kansen voor groei: We willen niet alleen dat uw kind kennis opdoet, maar ook dat hij of zij vaardigheden ontwikkelt, zelfvertrouwen opbouwt en creatief denkt.
  4. Toegewijde leraren: Winford heeft ervaren docenten die zich inzetten voor het succes van elke leerling. Ze willen uw kind helpen het beste uit zichzelf te halen.
  5. Maatwerk: We begrijpen dat iedere leerling anders is, daarom passen we ons onderwijs aan de specifieke behoeften en leerstijl van uw kind.

Neem gerust contact met ons op om meer te ontdekken over de instroommogelijkheden die we bieden. Tussentijds instromen kan gedurende het hele schooljaar.

 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen

Veel aandacht voor studievaardigheid

Leerlingen halen veel meer rendement uit hun talent als ze zich een goede studie-aanpak eigen maken. Winford besteedt veel aandacht aan de juiste technieken en attitudes om te komen tot optimale studieresultaten. Planningsvaardigheden en het volgens een duidelijke structuur opbouwen en ordenen van de kennis spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast is het grondig analyseren en samenvatten van teksten en het scheiden van hoofd- en bijzaken een vast onderdeel in alle lessen. Deze studietechnieken komen ook in het vervolgonderwijs erg goed van pas.

Kleine Klassen
Kleinschaligheid
Aandacht
Persoonlijk

De positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf ervaren?