Beurzenfonds

Beurzenfonds

“Hebben jullie ook mogelijkheden voor leerlingen die Winford niet kunnen betalen?", is een veelgestelde vraag. Het liefst zouden wij daar een volmondig ja tegen zeggen, maar helaas moet het bij een 'zuinig’ ja blijven. Elk jaar verstrekt Stichting Beurzenfonds Winford een aantal eenjarige studiebeurzen voor Winford-leerlingen. Deze van Winford onafhankelijke stichting is in 2005 opgericht op initiatief van een tevreden ouderpaar dat van mening is dat ook ouders die het niet kunnen betalen voor hun kind een beroep moeten kunnen doen op het kwaliteitsonderwijs van Winford.
De Stichting Beurzenfonds is afhankelijk van donaties en beschikt over een bescheiden kapitaal waaruit de beursverstrekking plaatsvindt. Om een steentje bij te dragen, betaalt Winford eenzelfde bedrag aan iedere beurs mee. Samen met de ouders, die zelf ook een deel dienen bij te dragen, geeft het beurzenfonds elk jaar ongeveer vijf leerlingen de kans om een jaar op Winford te studeren.

Voor wie is een beurs beschikbaar?

Het bestuur van de stichting spitst zijn activiteiten toe op leerlingen die examen doen. Het gaat vooral om leerlingen die door omstandigheden voor één jaar een duidelijke behoefte hebben aan de intensieve begeleiding en de kleinschaligheid van het onderwijs van Winford. Bijvoorbeeld omdat hij of zij voor de gedroomde vervolgstudie een uitmuntende cijferlijst nodig heeft. Of omdat hij of zij  door ziekte achterop is geraakt op zijn of haar leeftijdgenoten en er daarom twee klassen in één schooljaar moeten worden gedaan.
Om in aanmerking te komen voor een beurs, geldt een aantal voorwaarden.

Meer informatie over de Stichting Beurzenfonds, voor aanvragen en doneren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Winford?

Wij houden van een persoonlijke benadering. Wanneer u een terugbelafspraak maakt of een rondleiding aanvraagt, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Mocht u zich liever eerst inlezen, dan nodigen wij u uit om een brochure aan te vragen.

Maak een terugbelafspraak

Vraag een brochure aan

Plan een persoonlijke rondleiding