Winford Apeldoorn

Winford Apeldoorn

Winford particuliere school Apeldoorn (voorheen Parkendaal) verzorgt al ruim 10 jaar particulier onderwijs voor alle leerjaren: mavo, havo en vwo met prachtige resultaten. Naast voortgezet- of middelbaar onderwijs bieden wij ook basisonderwijs op onze Winford basisschool in Apeldoorn aan voor groep 5, 6, 7 en 8.

In het voortgezet onderwijs zitten leerlingen die extra aandacht en structuur nodig hebben om goed te functioneren. Sommigen kunnen in reguliere onderwijsvormen overweldigd raken door de massaliteit van een grote school en de mate van zelfstandigheid die van hen verwacht wordt. Als een kind daar moeilijk mee om kan gaan, kan dat onzeker maken met alle gevolgen van dien: demotivatie, slechte prestaties of zelfs niet meer naar school willen. Dat is jammer, want juist de middelbare schoolperiode moet een tijd zijn, waar leerlingen later met plezier aan terugdenken.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met zelfvertrouwen hun schooltijd doorlopen. We vinden ook dat ze trots moeten zijn op hun behaalde resultaten, op welk niveau dan ook. Voor de leerlingen die hierbij een extra steuntje in de rug nodig hebben, is Winford Apeldoorn de juiste school. Winford geeft professioneel maatwerk voor alle leerlingen op een bijzondere manier vorm. Iedere leerling krijgt een startonderzoek en naar aanleiding daarvan, een ontwikkelagenda. Hier geen eenheidsworst of onderwijs over de hoofden van de leerlingen heen.

- Robert van Rossum
Directeur Winford Apeldoorn
Bent u geïnteresseerd of uw mogelijkheden aan het verkennen?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

De verhuurder van Winford kwam bij ons op bezoek en maakte deze leuke sfeerimpressie van onze school.

De 4 pijlers van ons particulier onderwijs in Apeldoorn


Kleine klassen

1. Kleinschalig en persoonlijk particulier onderwijs

Kleinschaligheid is de belangrijkste pijler van ons succes. Dankzij onze kleine klassen van gemiddeld 8 leerlingen in Apeldoorn kunnen onze docenten echt leerlinggericht lesgeven. De lesinhoud wordt afgestemd op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Persoonlijk privé onderwijs wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer die de concentratie en het zelfvertrouwen vergroten.

Particuliere school Apeldoorn
Maatwerk

2. Goed aansluitend privé onderwijs

Particulier onderwijs Apeldoorn

Bij Winford Apeldoorn vinden wij het essentieel dat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit op de leerbehoeftes van de leerling. Bij nieuwe leerlingen beginnen we met een startonderzoek zodat we een vakkenpakket, een niveau en een tempo op maat kunnen aanbieden. Vervolgens stemmen onze docenten de lessen heel gericht af op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Dit doen ze doorlopend gedurende de hele studie.

Veel aandacht voor studievaardigheid

3. Meer rendement uit talenten

Leerlingen halen veel meer rendement uit hun talent als ze zich een goede studie-aanpak eigen maken. Winford Apeldoorn besteedt veel aandacht aan de juiste technieken en attitudes om te komen tot optimale studieresultaten.
Deze studietechnieken komen ook in het vervolgonderwijs erg goed van pas.

Winford particuliere middelbare school
Heldere structuur

4. Duidelijke afspraken en kaders op Winford Apeldoorn

Winford prive school Apeldoorn met prive onderwijs Apeldoorn

Het onderwijs op Winford Apeldoorn wordt gegeven in een heldere structuur en duidelijke kaders. Er is bijna geen lesuitval en er liggen duidelijke afspraken tussen de school en de leerlingen over op tijd komen, huiswerk maken en het gedrag. De leerlingen weten precies wat er van ze verwacht wordt. Zo creëren wij een sfeer van plezier, respect en vertrouwen. Deze goede sfeer zorgt voor een positief studieklimaat waarin presteren de norm is.

 

Meer informatie?

Terug bellen
Als u geïnteresseerd bent in onze scholen en de mogelijkheden van particulier onderwijs bij Winford, dan bellen wij u graag terug.
Brochure sturen
Wilt u kennis maken met onze scholen? We sturen u graag een brochure, zodat u thuis op het gemakje de mogelijkheden kunt bekijken.
Rondleiding aanvragen
Bij Winford kunt u altijd een rondleiding krijgen door een van onze scholen. We nemen graag de tijd voor al uw vragen.