Winford Arnhem

Winford Arnhem

Kennismaking voor de bovenbouw en examenleerlingen bij Winford Arnhem

Op donderdag 15 juli van 09.00 tot 13.00 uur organiseren wij een kennismakingsochtend voor examenleerlingen en voorexamenleerlingen die nieuwsgierig zijn naar Winford. Deze ochtend is speciaal bedoeld voor leerlingen die zich al hebben ingeschreven of die wellicht nog twijfelen

Je kunt deze ochtend kennismaken met de klassen, de school, docenten en - heel belangrijk - de lessen zoals die op Winford gegeven worden.

Proef de fijne sfeer en ervaar zelf wat persoonlijke aandacht voor jou kan betekenen!
Benieuwd naar Winford Arnhem, meld je dan aan via deze link

 

Winford particuliere school Arnhem verzorgt particulier onderwijs voor alle leerjaren: mavo, havo en vwo. Naast voortgezet- of middelbaar onderwijs bieden wij ook basisonderwijs op onze Winford basisschool in Arnhem aan voor groep 5, 6, 7 en 8.Ons kundig en betrokken personeel, onze enthousiaste groep leerlingen samen met de prachtige monumentale villa met uitzicht op het Sonsbeek Park en op loopafstand van het Centraal Station; het is een greep uit het onderscheidend vermogen van Winford Arnhem.

Winford Arnhem heeft een prominente plaats in het onderwijslandschap van de regio Arnhem-Nijmegen. Zeker nadat er sinds september 2015 ook een particuliere basisschool is gestart, als enige in de wijde omtrek. Door ons maatwerk in leertrajecten en veel individuele aandacht van de docenten weten steeds meer ouders en leerlingen de weg naar onze school te vinden. Ons monumentale pand biedt de juiste atmosfeer en uitstekende mogelijkheden om onze leerlingen het onderwijs en de aandacht te geven die ze nodig hebben. Ons team van enthousiaste medewerkers verstaat de kunst om leerlingen op hun gemak te stellen en op te leiden tot het gewenste niveau. Iedere leerling heeft zijn eigen uitdaging en dit wordt als zodanig herkend en gewaardeerd. Door de kleinschaligheid en persoonlijke sfeer vinden leerlingen snel hun draai en bloeien weer helemaal op. Vaak staan ze zelf verbaasd over hun eigen mogelijkheden. Ook oud-leerlingen weten ons later nog regelmatig te vinden en komen graag nog even bijkletsen over hun tijd op Winford.

Onze medewerkers en leerlingen werken met veel inzet en plezier naar een ambitieus einddoel: de lat ligt hoog, aandacht is onze kracht. U bent van harte welkom om kennis te komen maken!

- Danielle Derkse
Directeur Winford Arnhem
Bent u geïnteresseerd of uw mogelijkheden aan het verkennen?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

De 4 pijlers van ons particulier onderwijs in Arnhem


Kleine klassen

1. Kleinschalig en persoonlijk particulier onderwijs

Kleinschaligheid is de belangrijkste pijler van ons succes. Dankzij onze kleine klassen van gemiddeld 8 leerlingen in Arnhem kunnen onze docenten echt leerlinggericht lesgeven. De lesinhoud wordt afgestemd op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Persoonlijk privé onderwijs wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer die de concentratie en het zelfvertrouwen vergroten.

Particuliere school Arnhem
Maatwerk

2. Goed aansluitend privé onderwijs

Particulier onderwijs Arnhem

Bij Winford Arnhem vinden wij het essentieel dat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit op de leerbehoeftes van de leerling. Bij nieuwe leerlingen beginnen we met een startonderzoek zodat we een vakkenpakket, een niveau en een tempo op maat kunnen aanbieden. Vervolgens stemmen onze docenten de lessen heel gericht af op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Dit doen ze doorlopend gedurende de hele studie.

Veel aandacht voor studievaardigheid

3. Meer rendement uit talenten

Leerlingen halen veel meer rendement uit hun talent als ze zich een goede studie-aanpak eigen maken. Winford Arnhem besteedt veel aandacht aan de juiste technieken en attitudes om te komen tot optimale studieresultaten.
Deze studietechnieken komen ook in het vervolgonderwijs erg goed van pas.

Winford particuliere middelbare school
Heldere structuur

4. Duidelijke afspraken en kaders op Winford Arnhem

Winford prive school Arnhem met prive onderwijs Arnhem

Het onderwijs op Winford Arnhem wordt gegeven in een heldere structuur en duidelijke kaders. Er is bijna geen lesuitval en er liggen duidelijke afspraken tussen de school en de leerlingen over op tijd komen, huiswerk maken en het gedrag. De leerlingen weten precies wat er van ze verwacht wordt. Zo creëren wij een sfeer van plezier, respect en vertrouwen. Deze goede sfeer zorgt voor een positief studieklimaat waarin presteren de norm is.

 

Meer informatie?

Terug bellen
Als u geïnteresseerd bent in onze scholen en de mogelijkheden van particulier onderwijs bij Winford, dan bellen wij u graag terug.
Brochure sturen
Wilt u kennis maken met onze scholen? We sturen u graag een brochure, zodat u thuis op het gemakje de mogelijkheden kunt bekijken.
Rondleiding aanvragen
Bij Winford kunt u altijd een rondleiding krijgen door een van onze scholen. We nemen graag de tijd voor al uw vragen.