Aanmelding

Aanmelding

Aanmelding

 

Stap 1: Intake en toelating


Om u formeel aan te melden voor een plaats op Winford Bilingual Primary School moet u:

Een inschrijfformulier aanvragen (email: info@winford.nl) en terugsturen met alle benodigde bewijsstukken, waaronder schoolrapporten en de laatste CITO-testresultaten (indien van toepassing).

Stuur het aanmeldingsformulier terug als Word-document of als PDF.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, sturen we je een factuur voor de aanvraagkosten van €550. Deze kosten worden niet gerestitueerd. Deze kosten worden niet gerestitueerd. We nemen je aanvraag pas in behandeling nadat deze kosten zijn betaald.Stap 2: Voorlopige bevestiging


Nadat we je aanmelding hebben verwerkt, sturen we je een voorlopig aanbod (via e-mail). Dit aanbod bevestigt dat we plaats hebben voor uw kind.

Je hebt 2 weken (10 werkdagen) de tijd vanaf de datum van het voorlopige aanbod om het via e-mail te accepteren of af te wijzen. Als we na 10 werkdagen niets van je hebben gehoord, wordt het aanbod automatisch ingetrokken en moet je contact met ons opnemen om de toelatingsprocedure opnieuw te starten.Stap 3: Aanvaarding

Zodra je het Voorlopig Aanbod via e-mail hebt geaccepteerd, ontvang je een eenmalige, niet-restitueerbare inschrijfkosten van €1000* (per kind). Deze betaling moet binnen 3 weken na je acceptatie zijn ontvangen. Als de betaling niet binnen de aangegeven termijn is ontvangen, wordt het voorlopige aanbod automatisch ingetrokken en moet je contact met ons opnemen om de toelatingsprocedure opnieuw te starten.

Zodra het inschrijfgeld is betaald, wordt je kind toegevoegd aan de lijst van zijn/haar klas, waardoor zijn/haar plaats in de klas gegarandeerd is. U ontvangt dan een formele bevestiging van inschrijving.

*Let op: het inschrijfgeld wordt niet terugbetaald, ook niet als je besluit niet bij ons te beginnen, als je de inschrijfdatum wilt uitstellen of als je de school verlaat. Dit bedrag wordt niet in mindering gebracht op het lesgeld.Stap 4: Beoordeling

Op het moment dat uw kind bij ons op school begint, starten we met de beoordelingsprocedure. Onze schoolinstructeur zal samen met de leerkrachten in de klas uw kind observeren om de onderwijsbehoeften van uw kind te beoordelen en een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen. Indien nodig wordt er na het onderzoek een formeel plan aan u gepresenteerd en met u besproken. In het geval van extra ondersteuning of testen, zullen we een afspraak met u maken om de kosten van verdere evaluaties en/of ondersteuning te bespreken.

Als uw kind bij ons komt van een andere school waar het al speciale ondersteuning krijgt, moet u ons dit van tevoren laten weten, zodat we uw kind zo goed mogelijk kunnen ondersteunen als het bij ons begint. In het geval van 1-1 ondersteuning van een vorige school vragen we om een korte ontmoeting met de leerkrachten van de klas en de directeur om te beoordelen of de klas het beste bij uw kind past.

Als er tijdens de toelatingsprocedure informatie over de behoeften van uw kind wordt weggelaten, behouden wij ons het recht voor om verdere inschrijving op onze school opnieuw te beoordelen.