Ons team

Ons team

Joy Otto
Directeur

Ik ben de directeur van het Winford Tweetalig Basisschool Programma. Ik ben afgestudeerd in lager onderwijs en speciaal onderwijs (k-18). Ik heb postdoctoraal werk gedaan in Montessori-onderwijs, Orton-Gillingham taal-spraak/taaltherapie, Montessori-lerarenopleiding, Brain Gym Kinesiologie en ik ben gecertificeerd PADI-duikleider. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in de klas als leraar, therapeut en onderwijsspecialist. Ik werkte bij het Smithsonian Institution als hoofddocent voor divergente leerlingen en basisscholen toen ik me realiseerde dat ik van de Nederlandse cultuur en omgeving hield. Dus besloot ik naar Nederland te verhuizen om er te werken en te wonen. Als ik niet werk of op het strand loop, kun je me vinden op mijn Nederlandse fiets of duiken waar het water helder is en de zon schijnt.

Milrose Voorhorst
Panda leraar

Ik ben de docent Engels voor de pandaklas. Van jongs af aan wist ik dat ik leraar wilde worden. Ik heb altijd geesten willen onderwijzen, harten willen raken en levens willen veranderen. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van St. La Salle, Filippijnen, met als hoofdvak Engels. Lesgeven en werken met kinderen is mijn passie. Ik heb meer dan 9 jaar werkervaring als lerares met kinderen in de basisschoolleeftijd en internationale studenten van verschillende leeftijdsniveaus. Ik heb lesgegeven in taal, lezen, wiskunde en MAPE (muziek, kunst en lichamelijke opvoeding). Ik heb ook twee jaar gewerkt als co-curriculair coördinator waar ik alle activiteiten/lessen van de leerlingen van de lagere klassen verzorgde. Momenteel ben ik de lerares Engels in de Panda klas. Ik geniet echt van de omgeving en de kinderen van de Winford Bilingual Primary School gemeenschap. Ik kom elke dag graag naar mijn werk.

William Van Hoof
Panda leraar

Ik ben de leraar Nederlands voor de Panda klas. Ik heb kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam nadat ik mijn lerarenopleiding in Breda had afgerond. Ik woonde en werkte enkele jaren in Londen en Brussel en deed waardevolle onderwijservaring op tijdens mijn werk op de educatieve afdeling van het British Museum. Na een aantal jaren voor commerciële bedrijven te hebben gewerkt, ben ik hier in Nederland als invalkracht aan de slag gegaan. Dit heeft mijn passie voor lesgeven weer aangewakkerd en ik heb de juiste plek gevonden bij Winford Bilingual Primary School.

Mariana Kamimura
Zebra leraar

Hallo allemaal, mijn naam is Mariana Kamimura, en ik ben verheugd om de docent Engels in de Zebra-klas te worden. Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië, maar heb als tiener in Japan gewoond en woon sinds 2018 in Nederland. Ik ben meertalig en heb in een paar verschillende multiculturele en meertalige settings gewerkt. Leraar zijn was niet iets wat ik verwachtte te doen toen ik jonger was, maar ik werd er verliefd op op mijn eerste dag werken op een school. Als leerkracht wil ik kinderen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun vormingsjaren en nieuwe ontdekkingen. Ik ben zeer gepassioneerd door kinderboeken; ik heb hun invloed op de ontwikkeling van kinderen bestudeerd en ik zal zeker enkele boeken uit mijn persoonlijke collectie met de kinderen delen. Ik heb ook een achtergrond in kunst en wil dit onderwerp op veel gebieden van het leren van kinderen verkennen. Ik kijk ernaar uit om de kinderen in de Zebra-klas te leren kennen en hen te ondersteunen tijdens dit deel van hun leerreis.


Maud Arens
Zebra en RT leraar

Ik ben leraar Nederlands op de Winford Bilingual Primary School. Ik woon al meer dan 20 jaar in Amsterdam en hou van de internationale sfeer van deze stad. Ik ben blij dat ik kan werken met zo'n diverse en internationale groep leerlingen, ouders en collega's op deze prachtige locatie. Ik heb eerst een master Film- en Televisiewetenschappen afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik mijn Pabo-diploma behaald aan de HvA. Ik werk al ruim 10 jaar als leerkracht basisonderwijs en heb veel affiniteit met het Montessori-onderwijs. Naast het lesgeven hier ben ik zelfstandig docent en heb ik een eigen bedrijf als Certified Professional Organizer. Winford Tweetalig maakt het mogelijk om mijn twee favoriete bezigheden te combineren: werken met kinderen en organiseren. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, reizen en genieten van Amsterdam met vrienden en familie.

Nancy de Rooij
Zebra leraar


Ik ben de docent Nederlands in de Zebraklas. Ik ben opgegroeid in Almere en woon sinds 8 jaar in Purmerend. Van jongs af aan was het mijn droom om met kinderen te werken. Ik vind niets mooier dan helpen met hun ontwikkeling en ze te zien groeien in de klas. Ik heb een tijdje in de kinderopvang gewerkt maar wilde meer uitdaging en ben begonnen met de PABO. Voor Winford heb ik 9 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt en de studie "Teken je Gesprek" en "Autisme Vriendelijke Coach" afgerond. Dit heeft mij nog meer handvatten gegeven bij het lesgeven. In 2019 werkte ik voor Winford aan de Speerstraat en voor het schooljaar 2020-2021 ben ik het team van Winford Tweetalige Basisschool aan de Jan Luijkenstraat komen versterken! De sfeer, de kinderen en het team spraken me erg aan en ik voel me hier echt thuis.


Tim Bostens
Giraffe leraar

Mijn naam is Tim, en ik ben de docent Nederlands voor de Giraffenklas. Na het behalen van mijn Bachelor of Teaching aan de HvA heb ik 3 drie jaar op het AICS gewerkt. Het was erg leuk om met zoveel diversiteit te werken. Mijn ambities liggen in het internationale onderwijs. De reden hiervoor is dat ik geadopteerd ben en ik het supergaaf vind om met meerdere culturen in aanraking te komen. Ik ben opgegroeid in Nederland en spreek vloeiend Nederlands en Engels. Ik heb een CELTA-kwalificatie gevolgd om meer te leren over het onderwijzen van talen.

Omdat ik zelf tweetalig ben, voelde ik me aangetrokken tot de lesmethode hier. Het is geweldig om op een kleinschalige school te werken waar de klassen klein zijn zodat ik de leerlingen veel beter kan leren kennen en ze kan begeleiden in hun ontwikkeling. Zo kan ik aandacht besteden aan elk individu en de groeimindset van elk kind helpen bevorderen.

Julia Bormann
Giraffe Leraar

Hallo, ik ben Julia en ik ben de lerares Engels in de Girafklas. Ik ben opgegroeid in het mooie noorden van Duitsland en heb mijn Bachelor of Education (International Teacher Edcuation voor basisscholen) in Nederland afgerond. In de afgelopen vier jaar heb ik veel inspirerende ervaringen opgedaan met lesgeven op verschillende internationale scholen in Duitsland en in Brazilië, waardoor ik mijn vaardigheden heb kunnen ontwikkelen tot een bedachtzame, zorgzame en bekwame leraar. Ik heb altijd al met kinderen willen werken en na een jaar in Australië te hebben doorgebracht ontstond mijn verlangen om te leren over verschillende culturen en internationale pedagogie. Ik streef ernaar een klasomgeving te creëren waarin alle leerlingen kunnen gedijen op basis van hun behoeften en interesses. Humor, nieuwsgierigheid en aanpassingsvermogen zijn eigenschappen die ik belangrijk vind voor een goede leeromgeving, daarom probeer ik die ook in mijn leerlingen aan te moedigen. Ik heb een passie voor tekenen, dansen, nieuwe recepten uitproberen of nieuwe plaatsen verkennen, en ik ben erg enthousiast om me bij de WBPS-gemeenschap aan te sluiten!

Lucy Malloch
Eagle Leraar

Ik ben de docent Engels voor de Eagle klas. Ik ben begin juli 2019 naar Amsterdam verhuisd om me bij mijn partner te voegen die hier in februari is komen wonen. Voordat ik naar Amsterdam verhuisde, gaf ik Spaanse les in Boston, Massachusetts in de VS. Terwijl ik de laatste twee jaar les gaf, studeerde ik ook voor mijn Masters of Education in Teaching and Curriculum. Ik ben erg geïnteresseerd in taalverwerving en hoe leerlingen het beste talen kunnen verwerven en leren. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten - ik train voor marathons en speel meestal tennis! Ik hou ook van reizen en leer graag over verschillende culturen en plaatsen.

Sasja Delahay
Arend Leraar

Ik ben de nieuwe lerares Nederlands voor de Adelaarsklas. Ik ben geboren en getogen in dezelfde straat als de school (Jan Luijkenstraat), dus het voelt als thuiskomen om op deze school te mogen werken. Na de middelbare school heb ik gestudeerd aan een Franse universiteit in Montpellier en ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de kunstgeschiedenis. Na een tijdje in dat vakgebied te hebben gewerkt, ben ik mijn eigen cateringbedrijf, Peperwortel, aan de Overtoom begonnen. Twintig jaar ondernemen deed me een sabbatical nemen om te reizen en mijn blik te verruimen, waarna ik besloot dat ik iets wilde doen wat er echt toe deed. Voor mij betekende dat werken met kinderen. Ik deed de snelle lerarenopleiding en werkte met veel voldoening op verschillende scholen. Winford Tweetalig combineert aspecten waarmee ik me echt kan identificeren: internationaal georiënteerd, uitstekend onderwijs, een kleine hechte gemeenschap waar de ontwikkeling van kinderen in een veilige en uitdagende omgeving centraal staat.

Anna Mullis
Kok

Hallo, mijn naam is Anna Mullis. Ik kom oorspronkelijk uit het noorden van Engeland, maar woon nu al bijna 15 jaar in Nederland. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en woon samen met mijn man Simon in het mooie dorp Ouderkerk aan de Amstel. Koken is een levenslange passie van mij, vooral bakken, en momenteel heb ik mijn eigen bedrijfje voor het maken van taarten op maat. Ik heb een aantal jaren ervaring in de catering in het Verenigd Koninkrijk, waaronder het runnen van een vegetarisch café. Ik ben erg enthousiast om het personeel van Winford te komen versterken en kijk ernaar uit om de kinderen te voorzien van heerlijk, gezond eten!

Jenni Iyoyo
Marketing- en toelatingsmanager

Ik werk al 23 jaar op internationale scholen en houd me bezig met toelatingen, public relations en marketing. Ik hou ervan om in een schoolomgeving te werken en met nieuwe mensen in contact te komen. Ik ben verheugd om Winford Bilingual te vervoegen op hun spannende reis. In mijn vrije tijd ga ik naar yoga en circuittraining, doe ik vrijwilligerswerk in twee commissies en zing ik in een gospelkoor.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten bij Winford Tweetalig.