Ons team

Ons team

Joy Otto
Directeur & coördinator bilingual programma

Ik ben de directeur van het tweetalige basisschoolprogramma van Winford. Ik ben afgestudeerd in lager onderwijs en speciaal onderwijs (k-18). Ik heb postdoctoraal werk gedaan in Montessori-onderwijs, Orton-Gillingham taal-spraak/taaltherapie, Montessori-lerarenopleiding, Brain Gym kinesiologie en ik ben gecertificeerd PADI divemaster. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in de klas als leerkracht, therapeut en onderwijsspecialist. Ik werkte bij het Smithsonian Institution als hoofddocent voor divergent lerenden en basisscholen toen ik me realiseerde dat ik van de Nederlandse cultuur en omgeving hield. Dus besloot ik naar Nederland te verhuizen om te werken en te wonen. Als ik niet aan het werk ben of op het strand loop, kun je me vinden op mijn Nederlandse fiets of duiken waar het water helder is en de zon schijnt.

 

Tarryn de Klerk
Leerkracht Engels


Ik kom uit het zonnige Zuid-Afrika en ben in 2017 naar Nederland verhuisd om te au pairen bij een geweldig Nederlands gezin in Den Haag. Dit, samen met mijn eerdere ervaring in het coachen van junior gymnastiek in Zuid-Afrika, wakkerde mijn passie om met kinderen te werken aan. Ik heb lesgeven gestudeerd aan de Stenden Hogeschool in Meppel, waar ik mijn Bachelor of Education diploma heb behaald (International Teaching Education for Primary Schools).

Het is een voorrecht, maar ook een enorme verantwoordelijkheid om de geesten van onze toekomstige generaties te helpen vormen. Mijn focus en doel is om bij mijn leerlingen liefde voor leren te creëren en ik geloof sterk in een hands-on benadering van lesgeven, met leuke en inclusieve lesmethoden in de klas. Ik hou van het idee van tweetalig onderwijs, omdat het zorgt voor een cultureel inclusieve omgeving, waar leerlingen twee talen kunnen leren en in beide kunnen uitblinken.

Ik ben een avonturier in hart en nieren en als ik niet werk, reis ik graag naar nieuwe landen om nieuwe culturen, plaatsen en mensen te ervaren. In mijn vrije tijd lees en teken ik ook graag en ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar leuke en rustige cafés om dat te doen.

 

Jenni Iyoyo
Marketing- en toelatingsmanager

Ik werk al 23 jaar op internationale scholen en houd me bezig met toelatingen, public relations en marketing. Ik hou ervan om in een schoolomgeving te werken en met nieuwe mensen in contact te komen. Ik ben verheugd om Winford Bilingual te vervoegen op hun spannende reis. In mijn vrije tijd ga ik naar yoga en circuittraining, doe ik vrijwilligerswerk in twee commissies en zing ik in een gospelkoor.

Ik kijk ernaar uit om je bij Winford Bilingual te ontmoeten.