Ons team

Ons team

Willani Janse van Rensburg
Engels leerkracht

Ik ben geboren in Brits, Zuid-Afrika en heb daar mijn hele leven gewoond. Van jongs af aan wilde ik in de voetsporen van mijn moeder treden en lerares worden. Ik was gepassioneerd door hockey en softbal en vertegenwoordigde mijn provincie op provinciaal niveau.

Nadat ik in 2015 een graad in onderwijs had behaald aan de Universiteit van Pretoria, heb ik ervaring opgedaan met het onderwijzen van een divers scala aan leerlingen van verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden. Ik ben een voorstander van kinderen die spelenderwijs leren en geniet het meest van het begeleiden van hun eerste academische stappen. In de winter van 2019 ben ik samen met mijn man naar Nederland verhuisd. In 2021 ben ik begonnen met lesgeven op Winford tweetalig in Haarlem.

 

Thommy Prosetiko
Nederlands leerkracht/Teamleider

Ik ben geboren in Amsterdam, het hart van Nederland. Ik ben opgegroeid in een multiculturele omgeving waar ik werd blootgesteld aan verschillende soorten mensen, culturen en talen; daarom is Winford Bilingual mijn ideale werkplek. Tijdens mijn studie heb ik voor verschillende scholen gewerkt, waaronder openbare, internationale en particuliere instellingen. Ik kreeg ook de kans om als leraar te werken op een internationale school in Spanje. Door deze ervaringen heb ik een veelzijdige stijl van lesgeven kunnen ontwikkelen die kan worden aangepast aan de behoeften van elke leeromgeving. Bovendien heb ik, doordat ik met studenten met verschillende achtergronden en leeftijden heb gewerkt, geleerd mijn lesmethoden af te stemmen op de unieke behoeften en leerstijlen van elke individuele student. Buiten het klaslokaal ben ik een enthousiaste reiziger en de wereld rondreizen is mijn grootste passie. Ik sta altijd te popelen om nieuwe plaatsen en ervaringen te ontdekken en geloof dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ik ben heel blij deel uit te maken van zo'n diverse en inclusieve gemeenschap van onderwijzers en gezinnen!

 

Adrià Sánchez
IPC/Specialist leerkracht

Ik ben geboren en getogen in Barcelona, waar ik heb gestudeerd om leerkracht basisonderwijs te worden. Mijn ouders en zus zijn ook leerkrachten. Maar niemand heeft me ooit gevraagd om lerares te worden. Ik denk dat ik altijd een groot respect voor het beroep heb gehad door alles wat ik thuis heb geleerd. Dus als je je afvraagt waarom ik de Middellandse Zee, het mooie weer, mijn vrienden en zelfs het eten van mijn moeder verliet om naar Nederland te komen, dan was dat omdat ik werd aangenomen op het Conservatorium van Amsterdam om mijn tweede bachelor te studeren: Jazz Klarinet. Na het afronden van mijn tweede studie besloot ik dat het tijd was om me volledig te richten op lesgeven, wat een van mijn twee passies is. Mijn doel is om net zoveel terug te geven als de internationale gemeenschap mij heeft geboden toen ik in dit land studeerde. Ik hoop dat we allemaal samen van onze reis kunnen genieten, van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien.

 

Joy Otto
Bilingual Programme Coordinator

Ik ben ook de directeur van het Winford Tweetalig Basisschool Programma in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in lager onderwijs en speciaal onderwijs (k-18). Ik heb postdoctoraal werk gedaan in Montessori-onderwijs, Orton-Gillingham taal-spraak/taaltherapie, Montessori-lerarenopleiding, Brain Gym Kinesiologie en ik ben gecertificeerd PADI-duikleider. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in de klas als leraar, therapeut en onderwijsspecialist. Ik werkte bij het Smithsonian Institution als hoofddocent voor divergente leerlingen en basisscholen toen ik me realiseerde dat ik van de Nederlandse cultuur en omgeving hield. Dus besloot ik naar Nederland te verhuizen om er te werken en te wonen. Als ik niet werk of op het strand loop, kun je me vinden op mijn Nederlandse fiets of duiken waar het water helder is en de zon schijnt.

 

Jenni Iyoyo
Marketing- en toelatingsmanager

Ik werk al 23 jaar op internationale scholen en houd me bezig met toelatingen, public relations en marketing. Ik hou ervan om in een schoolomgeving te werken en met nieuwe mensen in contact te komen. Ik ben verheugd om Winford Bilingual te vervoegen op hun spannende reis. In mijn vrije tijd ga ik naar yoga en circuittraining, doe ik vrijwilligerswerk in twee commissies en zing ik in een gospelkoor.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten bij Winford Tweetalig.