Toptalenten spelen piano voor Winford

Toptalenten spelen piano voor Winford

Leerlingen Winford Leiden

Elk jaar organiseert Winford een evenement voor haar leerlingen en hun ouders, waarbij twee generaties op een inspirerende manier rond het thema  “talentontwikkeling” bij elkaar gebracht worden. 

Zo konden vorig jaar bij “Finance for the next generation” leerlingen en ouders onder leiding van Professor Arturo Bris van IMD een kijkje kregen in “de psychologie van het geld”.

Dit jaar organiseert Winford in samenwerking met The Young Pianist Foundation een uniek pianoconcert in de Amstelkerk rond vier jonge pianisten. The Young Pianist Foundation (YPF) stelt zich ten doel initiatieven op te zetten die jong Nederlands pianotalent een weg naar de top kunnen bieden. De YPF organiseert een driejaarlijks terugkerend klassiek pianoconcours, The YPF Piano Competition,  die jonge pianisten de gelegenheid biedt zich te presenteren aan het grote publiek en aan een deskundige internationale jury.  De winnaar van deze competitie zal gaan  optreden in Sint-Petersburg o.l.v. de wereldberoemde dirigent Valery Gergiev.

Als u naar www.YPF.nl  gaat kunt u alles over dit mooie initiatief te weten komen.

Winford nodigt vier toptalenten van de Young Pianist Foundation uit om voor ons te spelen: Aidan Mikdad (2002), Juliëtte Riebeek (2003), Florian Verweij (1997) en Valentina Tóth (1994). Deze vier jonge pianisten, in de leeftijd van 9 tot 18 jaar, vertellen daarnaast hoe zij hun intensieve pianostudie combineren met school, wat zij ervoor doen en wat ze ervoor opgeven. En misschien springt er wel een vonkje over?

Wij weten en begrijpen dat leerlingen vaak een andere muziekvoorkeur hebben, maar juist ook daarom hebben wij deze avond georganiseerd: zo kunnen zij op een bijzondere manier kennis maken met klassieke muziek. Wij hopen dan ook dat u in groten getale komt en dat de driehoek (toekomstige) ouders-leerling-school ook in muzikaal opzicht goed werkt!


De positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf ervaren?

Ook interessant om te lezen

Winford en E-wise

Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld

Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld om de collega's van Winford te helpen bij het blijven doorontwikkelen als docent en leerkracht.
2 collega's van Winford Bilingual Haarlem

Winford Bilingual school is geopend in Haarlem

Op de grens van Overveen en Haarlem is de voormalige 21st Global Century School overgenomen door Winford College en inmiddels volledig omgevormd tot een Winford Bilingual School. Winford College is een particuliere instelling die Nederlands onderwijs aanbiedt met scholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Haarlem.
Vader en zoon motivatie

Winford in het FD Persoonlijk

Deze vader en zoon campagne verscheen zaterdag 11 juni in het FD Persoonlijk. Veel kinderen liepen of lopen tegen motivatie problemen aan door Corona. Bij Winford geven wij hen weer zelfvertrouwen en de aandacht die zij verdienen.