Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld

Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld

Winford en E-wise

Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld om de collega's van Winford te helpen bij het blijven doorontwikkelen als docent en leerkracht. Wij bij Winford vinden een leven lang leren zeer belangrijk en dit is een grote stap voor ons om alle collega's te kunnen helpen in het verwezenlijken voor hun doelen. Zo houden we de kwaliteit van ons onderwijs hoog en bieden we het beste voor onze leerlingen.


De positieve, stimulerende sfeer op Winford zelf ervaren?

Ook interessant om te lezen

Winford en E-wise

Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld

Winford en E-WISE hebben de krachten gebundeld om de collega's van Winford te helpen bij het blijven doorontwikkelen als docent en leerkracht.
2 collega's van Winford Bilingual Haarlem

Winford Bilingual school is geopend in Haarlem

Op de grens van Overveen en Haarlem is de voormalige 21st Global Century School overgenomen door Winford College en inmiddels volledig omgevormd tot een Winford Bilingual School. Winford College is een particuliere instelling die Nederlands onderwijs aanbiedt met scholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Haarlem.
Vader en zoon motivatie

Winford in het FD Persoonlijk

Deze vader en zoon campagne verscheen zaterdag 11 juni in het FD Persoonlijk. Veel kinderen liepen of lopen tegen motivatie problemen aan door Corona. Bij Winford geven wij hen weer zelfvertrouwen en de aandacht die zij verdienen.