Directeur Winford Den Haag

Directeur Winford Den Haag

32 - 40 uur per week
Eerstegraads onderwijsbevoegdheid VO

Context
Winford College biedt onderwijs aan met een sterk accent op persoonlijke aandacht en maatwerk op vwo-, havo- en vmbo-niveau. Daarnaast biedt de school kleinschalig basisonderwijs aan, zowel Nederlands- als tweetalig.

Leerlingen van Winford stromen vaak in vanuit een andere school. Wij zien dan de motivatie en het plezier in school toenemen en meestal volgen de resultaten daarna. Door het vele rechtstreekse contact, het gepersonaliseerde onderwijs en de warme sfeer op school voelen onze docenten en leerlingen zich sterk verbonden in een gezamenlijk doel. Gemiddeld zijn leerlingen 3 jaar bij ons op school.

Winford heeft negen scholen in de grotere steden. Vanwege de kleinschalige opzet werken alle scholen nauw samen. Directeuren zien elkaar maandelijks en werken daarnaast in kleine kring samen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Winford is een maatschappelijke onderneming.

Winford Den Haag
De school heeft 100 leerlingen verspreid over de basisschool groep 4-8 en het voortgezet onderwijs, met relatief veel leerlingen in de bovenbouw. Er zijn 25 docenten en een managementteam dat bestaat uit een adjunct-directeur, een bovenbouw-, onderbouw- en primair onderwijs-coördinator alsmede een ondersteuningscoördinator. 

Profiel
Wij zoeken naar een directeur die stuurt op hoge kwaliteit en permanente ontwikkeling van ons onderwijs met aantoonbare vaardigheden in het empathisch leidinggeven aan het team, sterk in het stellen van doelen en deze samen met het team bereiken. De directeur heeft ervaring met ontwikkelingsgerichte leerlingbegeleiding met enerzijds duidelijke structuur en anderzijds een warme relatie met de leerlingen. De directeur is de spil in de communicatie met ouders en omarmt het ‘educatief partnerschap’ met leerling en ouders.

Opdracht voor de directeur

De belangrijkste taak voor jou is het op schoolniveau vormgeven en samen met het team uitvoeren van de visie. Voor de school zijn de belangrijkste speerpunten de komende jaren: het coachingsprogramma voor het team, het vergroten van de ouderbetrokkenheid, het verstevigen van de eindexamenresultaten, het versterken van de ondersteuningsstructuur en het zoeken naar een additionele locatie vanwege de groei van de school.

Jij hebt de verantwoordelijkheid voor het aannemen van de leerlingen en de selectie van docenten zowel in het voortgezet als ons basisonderwijs. Ook heb je budgetverantwoordelijkheid aan zowel de omzet- als de kostenkant. Daarnaast werk je in het managementteam mee aan de ontwikkeling van het curriculum van het onderwijs.

 

Formele eisen (kennis en ervaring)

  • Universitair werk- en denkniveau
  • Ervaring als leidinggevende in het onderwijs; conrectoren en bouwcoördinatoren worden aangemoedigd te solliciteren.
  • Affiniteit met onderwijs dat persoonlijke aandacht en ontwikkelingsgerichte leerlingbegeleiding hoog in het vaandel heeft
  • Affiniteit met het basisonderwijs
  • Aantoonbare commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Vaardigheden in een digitale leeromgeving; je hebt bewezen ervaring met een LVS, digitale leermiddelen en methoden en MS Office
  • Lesbevoegdheid

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende baan in kleinschalig onderwijs. Een mooie stap voor iemand die ondernemend leiderschap ambieert!

De betrekkingsomvang is bij voorkeur 1,0 fte. Salaris van € 5.399,-- tot €7.215,--. Daarnaast is er jaarlijks een resultaatsafhankelijke uitkering

 

De procedure

Inlichtingen

Voor informatie over de school: www.winford.nl. Nadere inlichtingen kunt u inwinnen bij de bestuurder, Marc Peters, e-mail: solliciteren@winford.nl of telefonisch 030 2315460.

Of reageer via onderstaand formulier.

 

Solliciteren

Sollicitaties kunnen tot en met 20 juli a.s. verstuurd worden aan Marc Peters, Bestuurder van Winford College

 

 

 


Solliciteer direct