Apeldoorn

Apeldoorn

Winford Apeldoorn (voorheen Parkendaal) verzorgt al ruim 10 jaar particulier onderwijs voor alle leerjaren: mavo, havo en vwo met prachtige resultaten. Vanaf schooljaar 2016-2017 bieden wij primair onderwijs aan voor groep 5, 6, 7 en 8.

De oprichting van Winford Apeldoorn (voorheen Parkendaal) vloeit voort uit onze visie en ervaring dat er leerlingen in het voortgezet-en basisonderwijs zijn, die extra aandacht en structuur nodig hebben om goed te functioneren. Sommige kinderen kunnen in reguliere onderwijsvormen overweldigd raken door de massaliteit van een grote school en de mate van zelfstandigheid die van hen verwacht wordt. Als een kind daar moeilijk mee om kan gaan, kan dat onzeker maken met alle gevolgen van dien: demotivatie, slechte prestaties of zelfs niet meer naar school willen. Dat is jammer, want juist de middelbare schoolperiode moet een tijd zijn, waar leerlingen later met plezier aan terugdenken.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met zelfvertrouwen hun schooltijd doorlopen. We vinden ook dat ze trots moeten zijn op hun behaalde resultaten, op welk niveau dan ook. Voor de leerlingen die hierbij een extra steuntje in de rug nodig hebben, is Winford Apeldoorn de juiste school. Winford geeft professioneel maatwerk voor alle leerlingen op een bijzondere manier vorm. Iedere leerling krijgt een startonderzoek en naar aanleiding daarvan, een ontwikkelagenda. Hier geen eenheidsworst of onderwijs over de hoofden van de leerlingen heen. Ook voor de basisschool geldt, dat elke leerling op basis van een eigen ontwikkelagenda, in zijn eigen tempo aan het werk is.

Met ingang van oktober 2019 zijn wij verhuisd naar een mooie locatie aan de Vosselmanstraat in Apeldoorn. Het pand straalt rust en huiselijk uit en dat komt ten goede aan de leerprestaties en het welbevinden van onze leerlingen.

Kom rustig kijken en een paar dagen meelopen, dan stel je het zelf vast.

 

Robert van Rossum
Directeur

Vosselmanstraat 2
7311 CL  Apeldoorn

Tel: 055-5766 766