Nieuws van Winford

Nieuws van Winford

Lees op deze pagina het laatste nieuws over Winford Particulier Onderwijs.
Leids onderwijs betaalt mee aan privéschool

Het Leidse onderwijs betaalt mee aan de plaatsing van een leerling op de particuliere school Winford. De jongen was vastgelopen in het reguliere onderwijs en zat thuis. Winford heeft het initiatief genomen en betaalt het grootste deel van de kosten.

Zorgleerling op privéschool, gewone school betaalt de rekening

Middelbare scholen sturen kinderen die extra zorg nodig hebben naar particuliere scholen, omdat ze hen zelf niet kunnen helpen. Ze betalen ook de rekeningen.

Nieuwsbrief van Winford Utrecht

Onze school in Utrecht heeft weer een informatieve nieuwsbrief uitgegeven.

Certificaten halen?
Certificaten halen?
04-07-2017

Ben jij voor een aantal vakken al geslaagd? Maar heb je nog niet je hele diploma? Wil je in verband met een vervolgstudie examen doen in een ander extra profiel? Neem contact met ons op om certificaten vwo te halen voor één of meer vakken.

Examenkrant
Examenkrant
16-05-2017

De examens zijn weer begonnen, een spannende tijd. Lees in onze examenkrant tips & trics om deze periode door te komen.

Winford Utrecht start met intensieve huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken is een essentieel onderdeel van het leerproces. Voor het goed “landen” van de kennis is het erg belangrijk om zelf intensief met de stof bezig te zijn.

Winford en De Amsterdamsche School gaan samen

De twee vooraanstaande particuliere scholen Winford en De Amsterdamsche School gaan samenwerken en deel uitmaken van dezelfde scholengroep.

Examenkrant Winford Utrecht

Lees op deze pagina de nieuwsbrief van Winford Utrecht met handige examentips!

Winford start met een prebrugklas

Twijfelt u omdat uw zoon erg speels is, of uw dochter met dyslexie meer tijd nodig heeft? Sluit het schooladvies niet aan bij uw gevoel? Ontbreekt het uw kind aan zelfvertrouwen of zou meer aandacht net het verschil -kunnen maken?

Opiniestuk in Schoolmanagement Totaal

In de meest actuele versie van Schoolmanagement Totaal staat een opinieartikel van onze Directeur Onderwijs drs. K.H. Bakker. Titel van het artikel: "Het algemeen belang van particuliere scholen en meer marktwerking in ons onderwijs."

Winford Kerstrapport

De medewerkers en leerlingen van Winford wensen u een fantastisch 2015 toe!

Navigating the Future: be ready!

Join a discussion between the next generation and Dr. Ralf Boscheck, IMD MBA Program Director and Professor of Economics and Business Policy, on some of the global challenges ahead: energy, health care, food and water supply.

Toptalenten spelen piano voor Winford

Elk jaar organiseert Winford een evenement voor haar leerlingen en hun ouders, waarbij twee generaties op een inspirerende manier rond het thema “talentontwikkeling” bij elkaar gebracht worden.

Zijn kosten van een particuliere school aftrekbaar?

Rechtbank Arnhem heeft onlangs de aftrek toegestaan van scholingsuitgaven van een VWO-scholiere aan een particuliere school.

FD:Oud-consultant steekt nek uit om privéschool nieuw elan te geven

Uit het FD van 6 oktober 2011 : Het Winford College, een van de grotere particuliere scholen van Nederland, heeft een nieuwe eigenaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
OK         Meer informatie